in

Pismo jedne žene Aleksandru Vučiću Srbiju diglo na noge: Ponizio si nas više nego ijedan okupator koji je hodao zemljom

Nije ti dosta što nas svaki dan pljačkaš, što se ljudi više boje novog dana nego smrti? Nije ti dosta što si obezbijedio i praunuke i čukununuke otimajući svakom ko diše sve što se može oteti? Nije ti dosta što si nam prodao zemlju, vazduh i vodu, što će generacije skapavati u otrovima?

Ne, ti si nesrećan ako nas svakoga dana ne napraviš nesrećnijima nego juče, za tebe nema radosti ako nas ne poniziš više nego bilo koji okupator koji je hodao ovom zemljom – započinje Aleksandra Ćurčić, javnosti poznata po pismu Mladenu Šarčeviću, nekadašnjem ministru prosvjete, svoje obraćanje Aleksandru Vučiću na Facebooku.

Status Aleksandre Ćurčić prenosimo u cjelosti:

– Ne znam zašto, koji su kompleksi ili porivi u pitanju, ali posebno mrziš žene. Nudio si žene za udaju bugarskim radnicima, ako završe put u roku, poručivao da svako u svojoj kući može da tuče koga hoće, čestitao Turčinu što je zaposlio sve žene koje će možda da eeee, porodilje nazivao pljačkašima budžeta, a sada… Sada si se dublje spustio u mulj svojih kompleksa i beščašća i u cirkuskoj šatri koja se nekada, prije nego što si je napunio svojim klovnovima, gutačima vatre i mačeva, krotiteljima pacova i smrdibuba, bizonima i magarcima zvala narodna skupština izjavio da ćeš plaćati ljudima da prave djecu da bi imao ko da radi u fabrikama tvojih investitora.

Djeca se prave iz ljubavi, žene nisu inkubatori za nove sluge režima, djeca se vole, a ne prodaju u roblje! Nismo ti mi konkubine koje muškarci plaćaju za seks i rasplod, niti si nam ti gospodar i makro. Zamisli, ima muškaraca koje su žene čekale sa osmijehom i u tami spavaće sobe nisu suzbijale nagon za povraćanjem jer ih ne ljubi gad poput tebe, već pažljiv, nježan i normalan čovjek. Šta očekuješ, da mučenici koji bez odmora i vikenda rade u fabrikama tvojih pajtosa za crkavicu po dolasku kući kažu: “Skidamo pelene i pravimo nove kolege”.

PROČITAJTE  Policija traga za Hurijom Hadžić. Razlog je jeziv

Valjda je prednost što djecu neće sa 2-3 godine odvikavati od pelena, jer je poželjno da ih prihvate kao dio svog života. Zauvijek. Hitler je sugerisao mladim Njemicama da spavaju sa kršnim, plavokosim vojnicima, pa da bebe daju državi na vaspitavanje i da ta nova rasa arijevaca preplavi Evropu. Ti poručuješ ženama da ne budu ksenofobi (da spavaju valjda sa tvojim drugarima Arapima i Kinezima) i da Srbiju preplavi rasa malih motača kablova. Tvoj ružičasti brat po nečovještvu već je uvodio bebu u rijaliti.

Da li da očekujemo novi rijaliti: “Za našu djecu”, gdje će publika glasati koja beba je budući radnik Jure, koja beba će se usrećiti u Ling Longu a koja u Leoniju? Ovim neće biti zgađeni samo tvoji sendvičari, onima u poznim godinama će biti žao što ne mogu da zarade praveći djecu, a svi ostali osjećaju mučninu i bijes.

Rastu i neke hrabre djevojčice koje sakupljaju kamenčiće i njima se brane od nasrtaja tvojih kineskih satrapa. Ne vjerujem da će one pohrliti u njihove fabrike. Ima kod nas djece sa slobodarskim genom u sebi, sa urođenim dostojanstvom. Tebi je to misterija, jer ne znaš kako protiv onoga što ne posjeduješ.

Nisi uspio, nisi nas ponizio. Samo razljutio, kao nikada prije. Nije ti to bio cilj…

Autor: Krtice.net

Snimci sa žurke na Adi gdje je 16 maloljetnika završilo na VMA: Separe od 90.000 sa 3 flaše votke djeci zakupljivali roditelji?!

Jeziv snimak sa Ade Ciganlije: Muškarac ganja djevojku i krvnički je udara nogom u glavu