in

Pjevačica ‘pliva’ u parama: Dolazim iz bogate porodice, ali sama sam sebi priuštila novi Mercedes

Srbijansku pjevačicu Katarinu Grujić (28) povezivali su s brojnim muškarcima s javne scene. Iako rijetko priča o svom ljubavnom statusu, atraktivna pjevačica otkrila je kako je često financirala svoje partnere.

Završila sam fakultet i dolazim iz bogate porodice. Nisam trebala raditi, ali nisam tip koji neće ništa napraviti. Kupila sam sama Mercedes i željela sam sama zaraditi svoj komad hljeba. Ne želim polagati račune niti roditeljima niti dečku. Imala sam muškarce koji su zarađivali manje od mene i nikada mi to nije predstavljalo problem. Zarađuj i 150 eura, ali radi. Ne želim da mi dečko gleda u zid i igra igrice – rekla je Katarina u emisiji Magazin In i dodala:

Nesvjesno sam svaki put bila i majka i sestra i žena i prijateljica. I onda dobijem tu potpunu moć, a to ne podnosim. Moraju se znati neke stvari u vezi – rekla je Grujićka.

Na društvenim mrežama Katarina se često hvali luksuznim stilom života. Nedavno su srbijanski mediji pisali kako je dobila stan čija se vrijednost procjenjuje na 200 hiljada eura, ali pjevačica nije htjela otkrivati detalje o novoj nekretnini.

Autor: D. K.

Po mnogima najljepša Hrvatica, glasom i stasom mami uzdahe već godinama

Prije treninga razbijte ove 4 zablude koje vas mogu kočiti na putu do vitke linije