in

Pjevačica pokazala snimak sa ultrazvuka: Beba joj pokazuje srednji prst

Beba pjevačice Katy Perry izgleda ima smisao za humor, pošto je, kako se na snimku ultrazvuka koji je pjevačica podjelila sa svojim obožavaocima vidi kako joj pokazuje srednji prst.

“Kada ti nerođena kćerka pokaže srednji prst iz materice, znaš da si spreman”, napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu.

“Stvarno mi pokazuje prst. To je tako smiješno”, čuje se na snimku Katy Perry.

 

View this post on Instagram

 

when your unborn daughter gives you a middle finger from the womb you know you’re in for it #happymothersdaytome?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Ovaj snimak je privukao veliku pažnju mnogih, a u komentarisanje se uključila i njena kolegica, takođe pjevačica Rita Ora, koja je samo kratko napisala: “Ista mama”.

Prije dva mjeseca pjevačica i njen izabranik glumac Orlando Bloom saopštili su da će uskoro postati roditelji. Par je već nekoliko puta odlagao vjenčanje, koje je trebalo da se održi ovog ljeta, ali je ono opet otkazano zbog pandemije koronavirusa.

A dok traje pandemija, pjevačicu, kao i mnoge trudnice muče problemi koji su svim ženama koje su bile ili su trenutno u drugom stanju, veoma poznati.

PROČITAJTE  Izaberi crvenu haljinu i reći ćemo ti koji si tip žene

“Ima dobrih dana, a ima i teških dana kad pogledam u svoje nožne prste i počnem da plačem ili zaplačem dok radim nešto potpuno banalno. Mislim da je to uglavnom zbog hormona, a i nisam navikla na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru sa velikim brojem ljudi. Volim da budem napolju.”

Autor: D. K.

‘Štreber’ Sheldon iznenadio je fanove promjenom svog imidža

Ove fotografije snimljene su samo nekoliko trenutaka prije katastrofe