in

POBIO PORODICU! Ovo su žrtve monstruma iz Leskovca. Policajci kad su ušli u kuću vidjeli su prizor koji će pamtiti dok su živi

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove kćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mkesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca

Policija je juče uhapsila Miloša Ilića (22), koji je navodno Predragov sin iz prvog braka, i provkerava se da li je on počinio masakr. Stravičan zločin policiji je juče oko 14.45 sati prijavio 15-godišnji sin ubijenih Predraga i Danijele.

PROČITAJTE  U OVOJ CRKVI U SRBIJI SE NIKO NE VJENČAVA Iza svega se krije jezivo mračna priča

– Ubistvo se dogodilo najvjerovatnije prethodne noći, u Ulici Ratka Pavlovića. Ubica je porodici presudio sjekirom – kaže izvor i dodaje da su policajci u kući zatekli stravičan prizor.

– Četiri tijela, od kojih je jedno dijete staro samo 12 godina, bila su u lokvama krvi, izmasakrirana. Postalo je još strašnije kad su vidjeli da je jedna žrtva trudna, i to u poodmakloj trudnoći, jer joj se stomak vidio – otkriva sagovornik.

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sjedeo i ćutio. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, policija je juče privela i jednog člana njihove porodice za koga je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera utvrđeno da je posljednji izašao iz kuće žrtava.

Zasad se ne zna šta je motiv stravičnog zločina, ali se pretpostavlja da je masakru prethodila svađe oca i sina – kaže izvor iz istrage i dodaje da je Predragov najstariji sin bio psihijatrijski bolesnik. Porodica je bila veoma siromašna i bili su korisnici socijalne pomoći.

Autor: Krtice.net

Otkrili su zbog čega je Miloš sjekirom iskasapio porodicu. Razlog je uznemirujući

Zanimljivo istraživanje: Padaju li žene više na pamet ili mišiće?