in

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA KOJI JE UHODIO JELENU ROZGU: Uznemiravao je i dolazio na vrata mjesecima

Živi u Njemačkoj,a bio je spreman na sve da je osvoji

Splitska pjevačica Jelena Rozga ovo ljeto se našla u središtu pažnje nakon što je priznala da ju je u karantinu opsjedao nepoznati obožavatelj, a Slobodna Dalmacija doznaje kako se radi o muškarcu protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog.

Za državljanina Hrvatske koji živi u Njemačkoj traži se određivanje šest mjeseci zatvora, s rokom uslovne kazne od dvije godine, i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pjevačici. Kako stoji u optužnici, muškarca se tereti da je od 13. augusta 2019. do početka sepetembra 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimjerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram.

U tim je porukama insistirao da se njih dvoje moraju družiti, iskazujući joj veliku privrženost, a slao je i poruke u kojima je insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi s njom imati intimne odnose. Pjevačica je odbila svaku komunikaciju s njim, no on je nastavio i slao joj je svoje fotografije i fotografije sebe kako vozi svoj Audi te joj je nudio da ide u određene splitske trgovine u kojima je on ostavio poklone kupljene specijalno za nju.Sredinom augusta ove godine pojavio se na kućnim vratima pjevačice, više puta je zvonio u nadi da će mu otvoriti, a kako bi joj pokazao da misli ozbiljno, fotografirao se ispred ulaza u njezinu zgradu, i to da se vidi njezino ime, te joj slao te fotografije. Nastavio je i u idućim danima slati bezbroj poruka u kojima je uporno naglašavao da želi s njom imati blisku vezu i intimni kontakt.Kad je krajem augusta ove godine vidio da je ona na Instagramu objavila fotografiju s Peristila gdje je bila s društvom, najavio joj je u porukama da će doći, što je i napravio te joj se obratio. Rozga je odbila s njim komunicirati i tražila je da je ostavi na miru i više ne uznemirava. Sve je potom prijavila i policiji. Muškarac je na ispitivanju priznao da je tačno sve što je pjevačica rekla policiji te da joj se prvi put obratio 2017. preko Facebooka.Potvrdio je sve navode iz kaznene prijave te je rekao da sad zna i vidi da pjevačica s njim ne želi kontakt. Rekao je i da je očito imao pogrešan dojam te je spreman prestati ovako se ponašati. Ako Općinski sud prihvati kazneni nalog ODO-a i ako se okrivljeni ne bude žalio na njega, tada će postati pravomoćna predložena uslovna kazna. Ako, pak, on bude prigovarao na kazneni nalog, tada će se ići u suđenje te u tom slučaju ODO traži da ga sud kazni s osam mjeseci zatvora, uz rok kušnje od tri godine, piše Slobodna Dalmacija.

PROČITAJTE  BILA JE VELIKA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Za njom je uzdisala Jugoslavija a ona je voljela samo jednog!

Expresstabloid.ba

Autor: Amina P.

OBUKLA SE NEPRIMJERENO NA PROSLAVU: Viktorova Sandra došla na Brenin rođendan u ovom izdanju (Foto)

Kako držite šoljicu? Navika koja puno otkriva o vama!