in

Pogledajte kako danas izgledaju Jana i Miroslav iz Superpara. Ona je neprepoznatljiva

Jana i Miroslav Premužić iz Garešnice prošle su godine odnijeli titulu prvog “superpara” u Hrvatskoj, u istoimenom RTL-ovom showu

Jana i Miroslav Premužić iz Garešnice prošle su godine odnijeli titulu prvog “superpara” u Hrvatskoj, u istoimenom RTL-ovom showu.

Tad su kući odnijeli nagradu od nešto više od 124.000 kuna, a među konkurentskim parovima koje su pobijedili bili su i Hana Rodić te Goran Jurenec iz Gospodina Savršenog.

Par i danas živi u skladnom braku, a Janine objave na Facebooku otkrivaju da je ona promijenila imidž. Pustila je kosu i potamnila boju pa više nije potpuna plavuša kakvom je pamte gledatelji Superpara.

“Ja gledam tko je to! Pa to si ti!”, napisala joj je ispod jedne od novijih fotografija bivša konkurentica iz showa Tina Malnar.

Podsjećamo, bračni par iz Garešnice uspio je najduže izdržati sve vremenske neprilike s kojima su prošle godine suočeni u finalnoj emisiji RTL-ovog showa te su kući odnijeli 124.200 kuna (oko 16.330 eura).

Klađenjem su Jana i Miroslav kroz emisiju uspjeli prikupiti 104.200 kuna, a u finalnoj emisiji tom je iznosu pridodan bonus od još 20.000 kuna (oko 2.600 eura). Za pobjedu su se takmičili još i Bada i Toca te Davor i Tina. Parovi su morali izdržati sve vremenske uslove, uključujući hladnu kišu i led držeći u rukama torbu tešku 15 kilograma.

Autor: M. D.

Indijci zaključili da ulovljeni golub ipak nije špijunirao za Pakistan

STRAVIČNO: Krokodil bez zuba udavio djevojku jer nije mogao da je raskomada