in

Pogledajte kako jedan tata zeza mamu: ‘Beba je u opasnosti!’

Belgijac Kenny Deuss suprug je i otac s opakim smislom za humor, a nakon što je partnerica tražila da joj šalje fotke bebe da zna da je dobro, on je počeo slagati urnebesne fotomontaž

Kenny Deuss otvorio je duhovit Instagram račun koji prikazuje njegovu kćerkicu u opasnim situacijama kako bi zafrkavao svoju zabrinutu partnericu dok je na poslu, a time je nasmijao ne samo nju – već i društvene mreže.

Taj je Belgijac odlučio uređivati slike nakon što je njegova djevojka tražila da joj redovito šalje slike bebe kako bi znala da je dobro i sigurna, prenosi 24sata.

 

Dodajući malo humora u odgovor na njen zahtjev, otkrio je svoju duhovitu i kreativnu stranu.

Na jednoj slici beba drži pilu

Na drugoj je pila s tatom, ali on više nije mogao ‘držati tempo’.

Djecu bi trebalo držati podalje od struje, kažete?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by On Adventure With Dad (@onadventurewithdad)

Kenny je inače inžinjer zvuka i svjetla Kenny Deuss, iz Antwerpena, a odlučio je iskoristiti pogodnost jednog slobodnog dana u sedmici kako bi čuvao svoju kćerku.

 

– Kad smo dobili kćerku i moja djevojka se morala vratiti na posao, cijelo je vrijeme tražila da joj šaljem slike. Onda sam se odlučio malo poigrati. Ali, da budemo jasni, sve su slike montaža i beba je savršeno sigurna – ističe on.

 

Kenny je odgovoran za organizaciju koncerata i drugih aktivnosti za lokalni centar za mlade, ali kako zbog pandemije COVIDA-19 nema puno posla, odlučio je pohađati kurs Photoshopa, gdje je stekao znanja za uređivanja fotografija.

Ali, šta o svemu misli njegova partnerica i zabrinuta majka?

 

– Oduševljena je, fotografije su joj izrazito zabavne – rekao je.

Zavirite u dom Stanivukovića, novi gradonačelnik Banje Luke hoda po čistom zlatu

DJEČAK JE ŠAMARAO I DAVIO: Majka tvrdi da joj je kćerka TRI GODINE ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA