in

Pogodili brojeve za jackpot od 182 miliona funti, ali nije im prošla uplata

Mladi par iz Velike Britanije propustio je jackpot od 182 miliona funti jer im nije prošla uplata

Rachel Kennedy (19) i Liam McCrohan (21) šest sedmica zaredom igrali su brojeve 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11. U petak 26. februara izvučeni su upravo ti brojevi, a studentica Rachel dobila je notifikaciju na mobitel da ih je pogodila.

 

Odmah je nazvala dečka i mamu misleći da je osvojila jackpot. No njihovo oduševljenje brzo je splasnulo kad je Rachel shvatila da ima pogođene brojeve, ali nije imala dovoljno novaca na računu pa joj nije prošla kupovina listića, piše Hayat.

 

Kaže kako su bili jako razočarani, s obzirom na to da su već maštali o tome kako će potrošiti novac. Njen dečko Liam kaže kako je već zamišljao njihovu kuću i automobil iz snova. Dodao je i kako je izgledalo da su zaista osvojili jackpot nakon što su poruku o pogođenim brojevima dobili narančastim slovima.

 

Rachel sad vjeruje da su brojevi koje je igrala sedmicama nesretni pa je odabrala nove za sljedeće izvlačenje. -Zapravo imam dva seta brojeva koje koristim. Jedan su rođendani članova porodice i takve stvari, no na onom ‘pobjedničkom’ bili su nasumični brojevi koje sam kliknula prvi dan bezveze pa ih samo ponavljala.-

Autor: Z. K.

Djeca divljaju na srpskim putevima: Bahate se i sve snimaju, pa objavljuju na društvenim mrežama

Kćerka Željka Mitrovića proslavila 20. rođendan: Slavljenica uzela mikrofon i zapjevala