in

Policajci povraćali kad su vidjeli šta se nalazi na imanju osumnjičenog za otmicu Madeleine McCann

Christian Brueckner je za policiju 2016. godine bio “samo” kažnjavani zlostavljač djece

Christian Brueckner je za policiju 2016. godine bio “samo” kažnjavani zlostavljač djece.

Te su godine pretražili zapušteno imanje u okrugu Borde u saveznoj pokrajini Zaksen-Anhalt na kojem je on živio. Riječ je o bivšoj tvornici u kojoj su se nekada proizvodili papir i kutije. Kasnije je imanje zaraslo u travu, na njemu se gomilalo smeće, a Kristijan (43) je živio u starim barakama, piše Bild.

Policija je na tom imanju prije četiri godine iskopala nekoliko rupa. Među životinjskim kostima našli su i materijal s dječijom pornografijom, piše Bild. Riječ je o snimcima zlostavljanja djece i dojenčadi. Također su pronašli odjeću za djevojčice. Istraga je pokazala kako Kristijn nije imao porodicu ili rođake kojima je ta odjeća mogla pripadati.

Od srijede 3. juna Kristian je osumnjičen da je oteo i ubio Britanku Medelin Mekejn (Madeleine McCann). Istražiocu sumnjaju da bi mogao biti povezan i s nestankom petogodišnje Njemice Inge Gerike (Gehricke). Kristijan se trenutno nalazi u zatvoru gdje služi kaznu jer je napao i silovao Amerikanku (72) u Portugalu. Kristijan je između 1995. i 2007. redovino boravio u Portugalu.

Kasnije se vratio u Njemačku te je i tamo živio neko vrijeme. Inga je nestala 2. maja 2015., a Kristijan Brukner je u tom trenutku u svom vlasništvu imao kuću u Neuwegerslebenu, 77 kilometara od mjesta Inginog nestanka.

Bivša komšinica iz Portugala je opisala Kristijan Brukner kao agresivnog muškarca.

– Uvijek je bio ljut, jurio je ulicom gore, dolje, a onda je samo jednog dana 2006. godine nestao. Kasnije su me tražili da pomognem očistiti prostorije u kojima je boravio. Bilo je odvratno. Posvuda su ležale oštećene stvari. U smeću su bile perike i čudna odjeća, slična kostimima – rekla je žena.

PROČITAJTE  Srbija do Banjaluke, Albanija do Mitrovice: Ovako bi izgledala MAPA BALKANA, da se pitaju autori slovenačkog "non pejpera"

Autor: Krtice.net

GASITE INTERNET Zaboravite sve gafove u srpskim vijestima, imamo pobjednicu

Šta ćete uraditi kad se beba udari u glavu