in

Policija je pronašla ženu koja je bila zaključana više od 20 godina, otkrili su njenu strašnu priču

U maju 1901. godine jedan je državni tužilac iz Pariza dobio čudno pismo u kojem je pisalo da jedna porodica u svom domu čuva bolesnu tajnu

U maju 1901. godine jedan je državni tužilac iz Pariza dobio čudno pismo u kojem je pisalo da jedna porodica u svom domu čuva bolesnu tajnu.

Tekst je bio nepotpisan, no tužilac je ovu obavijest shvatio vrlo ozbiljno pa je odmah pokrenuo istragu.

Istraga je policiju odvela na imanje porodica Monnier na kojem nisu pronašli ništa sumnjivo, sve dok nisu primijetili odvratan smrad koji se širio iz jedne od soba u potkrovlju. Vrata su bila zaključana pa su obili vrata i ugledali nešto što ih je uznemirilo.

Soba je bila tamna, a prozor zaključan i prekriven debelim zavjesama. Smrad je bio toliko intenzivan da je jedan od policajac odmah naredio da razbiju stakla kako bi u sobu ušao svjež zrak.

Kad je u sobu konačno ušlo malo svjetlosti, policajci su ugledali stari krevet s trulom hranom oko njega, a na krevetu bila je izgladnjela i vezana ženska osoba.

Otkrili su da je riječ o Blanche Monnier, kćeri kojoj majka nije dala da se uda za jednog pravnika, samo zato što se njoj nije sviđao. Majka je svoju kćer držala u potkrovlju više od 20 godina.

Vijest o Blanche proširio se u javnosti, zbog čega su se ljudi počeli okupljati ispred kuće ove grozne majke. Nedugo nakon toga, majka je umrla, a Blanchein brat Marcel proglašen je mentalno nestabilnim.

Blanche je imala samo 23 kg kad su je pronašli. Nakon oslobođenja je imala psihičke probleme koje je liječila u psihijatrijskoj bolnici u francuskom Boise. Umrla je 1913. godine.

PROČITAJTE  Evo kako sam se prestala nervirati: 40 godina mi je trebalo da naučim ovo!

20 godina nije šišala i prala kosu. Pogledajte kako to danas izgleda

PRAVOSLAVCIMA SE SUTRA PRAŠTAJU SVI GRIJESI Evo šta treba da uradite na Svetu Trojicu, treći najveći praznik posle Vaskrsa i Božića