in

Policija objavila sliku kriminalca za kojim traga, žene kažu da je prezgodan: Nadam se da ću te ja naći prva

Godine 2014. „najzgodniji robijaš na svijetu“, je bio Amerikanac Jeremy Meeks

Nakon što je australijska policija zatražila pomoć javnosti u potrazi za atraktivnim mladićem koji je tražen zbog nepoštovanja sudskih odluka i objavila njegovu fotografiju, žene mu se nude sa svih strana.

 

Policija Victorije navela je da je Jess Mabilija (28) visok oko 185 centimetara, srednje građe i ima plave oči i tamnu kosu, te da često posećuje Poluostrvo Mornington, Frenxton, Basa Coast i Jilong.

 

Jedna devojka je ponudila Mabiliji da se „sakrije kod nje u stanu“, a druga je napisala da se nada da će ga naći „na Tinderu prije nego što ga nađe policija“. Jedna ga je čak uporedila sa holivuskim pjevačem Jhonom Mayerom.

 

Godine 2014. „najzgodniji robijaš na svijetu“, Amerikanac Jeremmy Meeks, postao je senzacija na internetu nakon što je njegova slika koju je objavila Policija postala viralna.

On je pušten iz zatvora poslije odsluženih 27 mjeseci kazne zbog posjedovanja oružja i opiranja hapšenju da bi nakon toga potpisao ugovor sa agencijom za modele i manekene „White Cross Management“. Prošetao je manekenskim pistama u Milanu i New Yorku, a popularan je prije svega zbog imidža „lošeg momka“ i svoje prošlosti. Procjenjuje se da neto vrijednost njegovog bogatstva iznosi najmanje sedam miliona dolara.

 

(srbijadanas)

 

Ako ste pomislili da je ovo 3D animacija ili bojanka, prevarili ste se: Upoznajte najčudniji restoran na svijetu

Nisam se ugojila, ja sam zgodna trudnica: Luna ušla u 5. mjesec i pozirala sa stomakom!