in

Policija zaustavila oca i sina, njih dvojica pogledali zadnje sjedište i ostali u šoku

Na autocesti A7, u okrugu Göttingen, njemačka policija zaustavila je vozilo.

U vozilu su bili otac i sin, a kad su im policajci objasnili razlog zaustavljanja, ostali su šokirani. “Gdje vam je supruga?” upitali su policajci vozača, a on je odgovorio da spava na zadnjem djedištu.

 

Međutim kad su pogledali nazad, nje nije bilo. Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primijetili da su na odmorištu zaboravili suprugu i majku.


Prema policijskom izvještaju, porodica se vraćala s odmora u Španiji te su stali osvježiti se na jednom odmaralištu.

 

Žena je otišla u toalet, a kad se vratila, supruga i sina nije bilo.

 

Carinik koji se zatekao na odmorištu je shvatio što se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu.

 

-Kada je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primijetili da u autu nešto nedostaje. Tek kad ih je policija ponovno zatražila da pogledaju na zadnje sjedište, njih dvojica su se osvrnula. Izgledali su zbunjeno – navodi u saopštenju policija.

 

U Mengershausenu u okrugu Göttingen, otac i sin su ponovno pokupili suprugu i majku i otišli su dalje na put te su se zahvalili njemačkoj policiji na brzoj intervenciji.

 

-Nažalost, nije poznato je li žena morala nazad na zadnje sjedište ili je ovaj put za sigurnost sjela na suvozačevo mjesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške – napisala je policija u šaljivom tonu.

 

(index.hr)

 

Autor: Z. K.

Unuk Titovog doktora: Bilo je i gorih godina od ove

U njihovoj blizini kao da ne postojite: Ovo su četiri najarogantnija horoskopska znaka