in

Pomračenje Sunca u Raku donosi promjene: Djevice će postići ono što odavno žele, Bik mjenja životni pravac

Pomračenje Sunca na nultom stepenu znaka Raka djeluje na sve znake horoskopa. Pogotovo ako imate bilo koju planetu, ascedent ili vrh natalnog polja na početnom stepenu bilo kog znaka. Kakvi su to izazovi pred vama?

Ni rijetko ni često, pomračenje Sunca nije rijedak fenomen već standardni kosmički ciklus u kojem se “ljube” tranzitni Mjesec i Sunce. Međutim, takav ciklus može označiti izazove osobama koje imaju bilo koju planetu na nultom stepenu u bilo kojem znaku. Različita su životna polja u kojima možete imati izazove ali je naglašeno da je potrebno puno truda i ulaganja da bi održali svoje ambicije.

Ovo prstenasto djelimično pomračenje 21. juna u znaku Raka ima nepovoljan aspekt sa Saturnom na nultom stepenu Vodolije. Pa je to upravo aspekt koji će da “oboji” ovaj astrološki događaj.

Kako se to odražava na sve znake horoskopa?

OVAN

Ovo pomračenje Sunca opominje vas da možete imati ograničenja i prepreke u domu i na poslovnom polju. Međutim ako se budete držali prava i zakona možete očekivati uspjeh poslije ogromnog truda. Potrebno je da se prilagodite novonastaloj situaciji.

BIK

Možete imati manje samopouzdanja i istrajnosti. Problemi sa porodicom. Vaš pravac životnog puta se mijenja potpuno. Povedite računa o finasijskoj sigurnosti.

BLIZANCI

Vi ste u potrazi za vrijednostima. Tako da vam ovaj kosmički spektakl najavljuje ekstravagantno trošenje novca. U svakom slučaju pravite finasijske planove za budućnost.

RAK

Očekujte promjene u domu i porodici.Partnerske odnose očekuje rekapitulacija događaja. Ne dozvolite da vam neko iz bliske okoline pomrači odluke. Možete imati ograničenja i prepreke kada donosite ključne odluke.

LAV

Ovakav planetarni događaj donosi vam poljuljanu samouvjerenost. A kod vas je to problem jer vi ne živite bez samopouzdanja na kvadrat. Čuvajte se da ne postanete sami sebi najgori neprijatelj.

PROČITAJTE  Najgore žene po horoskopu su rođene u ova tri znaka

DJEVICA

Device napokon mogu postići ono što odavno žele. Uz trud i prepreke ali sa jakim samopouzdanjem otvarate novo poglavlje posla.

VAGA

Kroz prava i zakone uz veliki trud možete ostvariti poslovne ciljeve. Očekuje vas jak mentalni poslovni napor. Jaka ambicija hrani vaš ego.

ŠKORPIJA

Ovaj nebeski događaj može vam donijeti nepraktičnost. A to je upravo ono što vi ne podnosite. To samo zato što ste željni avanture. Potrebno je da budete bistriji nego inače.

STRIJELAC

Teškoće koje ste već iskusili traže da budete odgovorni prema sebi. Pomračenje vas podsjeća da vodite računa o imovini. Ne donosite finansijske odluke olako.

JARAC

Imate sreće sa zakonom ali vam ovo pomračenje može donijeti loš glas. Potrebno je da njegujete druželjubivost. Osvijetlite svoje potrebe kod osobe koja je slična vama.

VODOLIJA

Pomračenje vas podsjeća da prevaziđete svoje skromnosti i pokažete svoje vještine. Jedino kroz praktičnu primjenu možete ostvariti poslovne ciljeve. Čuvajte zdravlje.

RIBE

Naglašena kreativnost jeste esencija na vašem poslu, međutim pokušajte da ne eksploatišete druge. Egzibicije mogu biti loše protumačene od ljudi do kojih vam je stalo.

Gitara Kurta Cobaina prodana je na aukciji za 6 miliona dolara

Trikovi uz koje će vaša odjeća duže zadržati svježinu i nov izgled!