in

PONEKAD MALO UMREŠ,PA NASTAVIŠ KAO DA NIJE BILO NIŠTA: Odzvanja poruka Marine Tucaković

Dobila je veliku podšrku nakon ovih riječi

Marina Tucaković, najpoznatiji naš tekstopisac, koja vodi borbu sa opakom bolešću nedavno je prisustvovala jednom prestoničkom događaju iako se dugo nije pojavljivala u javnosti.Hitmejkerka je priznala kako joj je u teškom periodu odmor od posla prijao.Ona se danas oglasila na Instagramu gdje je objavila moćni status.

-Ponekad malo umreš , pa nastaviš kao da nije bilo ništa – napisala je hitmejkerka, nakon čega su se u komentarima nizale riječi podrške.

–Želim Vam puno uspeha u lečenju, da pobjedite i da pišete samo hitove!. Baš tako. Divni ste, tako hrabra žena– glasili su samo neki od komentara.

Marina je otkrila i kako se sada osjeća.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, vidjećemo. Na ove promjene vremena se osjećam lošije, ali kad je ljepše vrijeme, ljepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomjerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negdje daleko – rekla je ona u “Premiejra Vikend Specijal”.

(Express/ Blic

Autor: A. P.

Luna Đogani primljena u Narodni front: Porođaj u toku, a oglasio se i budući tata Marko!

Izumljen “kovid alarm”!! Senzor koji u 15 minuta otkriva zaražene