in

‘Ponižena’ mama: Htjeli su me izbaciti s leta zbog velikih grudi

Eva je Playboy manakenka koja je putovala sa sedmogodišnjim sinom, a optužuje osoblje aviokompanije za diskriminaciju – insistirajući da je bila ponižena te su joj dopustili da se vrati na let tek nakon što se pokrila

Playboyeva manekenka koja je izbačena iz aviona Southwest Airlinesa sa svojim sedmogodišnjim sinom sada zahtijeva službeno izvinjenje od Southwest Airlinesa čije osoblje optužuje za diskriminaciju insistirajući da je bila ‘ponižena’ zbog veličine njenih grudi.

 

Naime, Eve J Marie se ukrcala na let iz Dallasa u Teksasu do Tulse u Oklahomi, 29. oktobra, kada su stjuardese zatražile od nje i njenog sina da napuste avion.

 

Prema Instagram zvijezdi, osoblje joj je reklo da je njen dekoltirani leopardov kombinezon kršio pravila avionskog reda oblačenja, koja zabranjuje ‘razvratnu’ odjeću.

 

Ali, njoj nikako nije jasno što je to bilo neprimjereno na njoj, budući da, smatra, uvijek izgleda seksi.

1-

Eve, koja kaže da godišnje troši 90.000 dolara na putovanje sa Southwestom tvrdi da su je stjuardese ne samo diskriminirale, već i ljudski povrijedile, a sve zbog toga što privlači pažnju svojim grudima.

 

Dodala je da se stjuardese nisu mogle složiti oko toga što podrazumijevaju pravila oblačenja i zahtijeva da se avionska tvrtka javno ispriča.

 

Majci i sinu na kraju je dozvoljeno da se vrate u avion, ali tek nakon što se koristila džemperom stjuardesa da se ‘pokrije’. Evi je također rečeno da mora sjediti u prvom redu kako ostali putnici ne bi mogli vidjeti njenu odjeću.

 

View this post on Instagram

 

Mirror, mirror on the wall, who’s the finest of them all 😜 📸: @thisiseames

A post shared by Eve J Marie (@evejmarie) on

(24sata.hr)

Autor: Zerina K

Gotovo 26 hiljada ljudi na Instagramu prati trudnoću ovog muškarca

Tri karakteristike koje žene smatraju najpoželjnijim kod muškaraca