in

PONOVO ISPLIVALA PRIČA O ALKINOJ VEZI SA IGOROM ŠTIMCEM: Bivša supruga Suzana Žunić iznijela sve jezive detalje

Trenutno je Suzana udata za Damira Milačića, trenera i košarkaša sa kojim je dobila i dijete, a Igor je u braku sa Lanom Bucot

Društvene mreže godinama unazad ne daju mira, pa su se neki “zakačili” Igora Štimca nakon što je njegova sada već bivša supruga Suzana Žunić u javnost dala priču o svom teškom bračnom životu sa Igorom.

Naravno, nezaobilazna priča bivše misice je momenat Igovore preljube sa Alkom Vuicom. Tu je naveden incident koji se desio u njegovom lokalu na Braču kom prilikom je Alka prišla stolu za kojim je sjedio sa suprugom i ulila mu šampanjac u košulju. Naravno, obezbjeđenje ju je izbacilo iz objekta a ona tom prilikom zadobila nekoliko ozljeda i ogrebotina.

Pomenute priče uslijedile su nakon što su se razišli Igor i Suzana koji su u tom braku dobili troje djece. Trenutno je Suzana udata za Damira Milačića, trenera i košarkaša sa kojim je dobila i dijete, a Igor je u braku sa Lanom Bucot. Inače, u javnost je Suzana Žunić iznijela detaljnu priču iz braka sa Štimcem koja je bila prepuna nevjerstava, tuge koju je trpila godinama a sve vrijeme se pravila da ne vidi i ne čuje ništa. Kaže da su je svi žalili sve do momenta dok on nije odselio sa djecom i dok se nisu razveli 2009. godine.

Expresstabloid.ba

Autor: A. P.

Stiže ljetni Solsticij 21.06. – Događaj koji će pojačati ono što osjećamo za svaki horoskopski znak!

IMALA SAM NAPAD ANKSIOZNOSTI: Katarina Živković se navikava na normalan život