in

Portugalski ljepotan u nekoliko je dana prikupio hordu obožavateljica zbog uloge u novoj hit-seriji

Serija “White Lines” prati nestanak DJ-a Alexa Collinsa, a glavne uloge imaju Laurence Fox, Daniel Mays i Angela Griffin.

“White Lines” posljednja je u nizu serija koja je osvojila Netflix i brojnu publiku, a da nije originalno na engleskom, no mnogima je za oko najviše zapeo jedan od glumaca. Radi se o Nunu Lopesu, koji je u seriji utjelovio Boxera, portugalskog “zločestog dečka”, a u samo nekoliko dana skupio je hordu fanova.

Serija “White Lines” prati nestanak DJ-a Alexa Collinsa, a glavne uloge imaju Laurence Fox, Daniel Mays i Angela Griffin. Kada njegovo tijelo pronađu 20 godina nakon nestanka, njegova sestra Zoe odlazi na Ibizu kako bi otkrila što se stvarno dogodilo te joj u pomoć priskače Boxer.

Duarte ”Boxer” Silva glavni je zaštitar obitelji Calafat, koja na španjolskom otoku posjeduje nekoliko klubova te kontrolira svu prodaju droge. Upravo Boxer najgora je noćna mora svakog supruga kada se sprijatelji s bilo kojom ženom, a jednako se dogodilo i Zoeinu mužu.

Nuno Miguel Pereira Lopes portugalski je glumac i DJ te najnovije zgodno lice koje gledamo na malim ekranima, a dok je najuspješniji u portugalskim i španjolskim filmovima i serijama, u nekoliko navrata imao je izlete i na englesko govorno područje.

Autor: A. P.

Hrabra kokoška odbranila piliće od kobre, a čovjek je opet pokazao da je najzlobnije biće na planeti

Horor vlada u Njemačkoj! Korona se vratila, Nijemci bijesni na Balkance!