in

Posljedice estetske hirurgije: Bivšem ljudskom Kenu se nos raspada, a oči povećao lećama

Brazilac Rodrigo Alves (35) zasigurno je ovisnik o estetskim operacijama. Proslavio se kao ‘ljudski Ken’, a kasnije je s operacijama išao do te mjere da je postao Barbie. Išao je na operacije nosa, face lift, implantate u stražnjici, odstranjivanje rebara, presađivanje kose…

Potrošio je 650.000 dolara na plastične operacije kako bi se transformisao. Nakon brojnih korekcija sad se ne stidi istaknuti svoje obline. No, čini se kako nakon svega što je prošao, sada ima problema. Na posljednjim fotografijama i snimkama koje je objavio na svom Instagram profilu, izgleda kao da mu nos lagano ‘propada’.

Nedavno je i priznao kako bi operacije želio privesti kraju, jer osjeća kako mu to tijelo ne može izdržati.

– Imao sam 72 operacije jer sam imao dosta komplikacija i puno toga sam morao popraviti. Prije je to bila želja, sad je potreba – rekao je Rodrigo.

No, možda je s plastičnim operacijama stao, ali ne prestaje s drugim promjenama. Brazilac se na društvenim mrežama pohvalio kako stavlja kontaktne leće u oči, zbog čega mu izgledaju nevjerojatno veliko. Prije je imao zelene leće, a sada se pohvalio plavima.

Bivši ‘ljudski Ken’ ne krije sreću što mu se napokon ostvario san i postao je žena. Iako su njegove otečene i izobličene fotke nakon operacija sablaznile korisnike društvenih mreža diljem svijeta, Alves je ponosan.

Rodrigo je žensku odjeću počeo oblačiti još kada je bio dječak. Iako je tek sad blizu da bude poput prave žene, Brazilac je još 2018. imao prvo fotografiranje obučen u zečicu.

Alves bi volio da ga se oslovljava s ‘ona’, a najavio je i promjenu spolovila.

PROČITAJTE  Centralno grijanje utiče i na vaše zdravlje, ali evo kako se možete zaštititi

– Sad sam pravi ja. Glamurozan, prelijep, ženstven. Godinama sam pokušavao živjeti kao muškarac. Imao sam ‘pločice’ na trbuhu, mišiće na rukama, ali samo sam lagao sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženstven mozak. Sad mi tijelo odgovara uz um – kaže Rodrigo.

Autor: D. K.

Hayek objavila fotografiju bez šminke: U prošlosti sam imala komplekse zbog izgleda

Od bogate tatine curice iz B. Hillsa do preživljavanja u reality emisijama