in

Posljednje riječi Miloša Peruničića unose jezu u srce: Snimio je sopstveno ubistvo

Miloš Peruničić (41) iz Bara, koji je u Srbiji odslužio kaznu od šest godina zatvora zbog čuvene pljačke Delta banke 2003. u Beogradu i bio dovođen u vezu sa ubistvom vlasnika hrvatskog Nacionala Ive Pukanića 2009. godine, ubijen je u Španiji

Miloš Peruničić (41) iz Bara, koji je u Srbiji odslužio kaznu od šest godina zatvora zbog čuvene pljačke Delta banke 2003. u Beogradu i bio dovođen u vezu sa ubistvom vlasnika hrvatskog Nacionala Ive Pukanića 2009. godine, ubijen je u Španiji!

Kako prenose mediji, on je likvidiran u elitnom dijelu Marbelje, i to dok je prelazio preko pješačkog prelaza. Izvori španskih medija otkrivaju da je Peruničić snimao glasovnu poruku na telefonu kada mu je napadač prišao i u njega ispalio 10 hitaca, najvjerovatnije iz “kalašnjikova”.

– Neko puca, pucaju – čuje se na snimku koji je Peruničić poslao. Na snimku se osim njegovih povika čuje i kako odjekuju hici.

Zločin se dogodio u utorak oko 14 sati, naočigled brojnih prolaznika. Prema riječima jednog očevica, sve se odigralo za manje od jednog minuta.

– Čovjek s hirurškom maskom na licu je mirno stajao i držao pištolj s dugom cijevi, bio je srednjeg rasta, imao je plave pantalone i jaknu, vrlo kratku kosu i kapu. Bio je obučen kao mornar. Bilo je tačno 13.53 kada sam ga vidio, stajao je malo skriven, kao da nekoga čeka – ispričao je šokirani očevidac.

Nekoliko trenutaka kasnije, kako je rekao istražiteljima, muškarac je hladnokrvno stajao nad žrtvom i pucao.

– Pošto je pet hitaca pogodilo muškarca, koji je ostao da leži na pješačkom prelazu, mirno je napravio nekoliko koraka, sjeo na motor na kom ga je čekao saučesnik i pobjegao ka plaži. U ruci je imao torbu, nešto kao aktovku, u kojoj je vjerovatno skrivao automatsko oružje – ispričao je očevidac ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, Peruničić je kod sebe imao falsifikovana bosanska dokumenta i zbog toga je njegov pravi identitet naknadno utvrđen.

PROČITAJTE  VELIKA TUGA: U Krajini se opraštaju od Tarika i Armina nastradalim u stravičnoj nesreći

Crnogorski mediji prenijeli su da je ovaj rođeni Baranin bio blizak barskoj kriminalnoj grupi koju predvodi odbjegli Alan Kožar. Za Kožara policija tvrdi da je blizak Luki Bojoviću, koji u zatvoru u Španiji služi kaznu od 12 godina.

– Istražitelji utvrđuju motiv likvidacije Baranina. Nije isključena mogućnost da je on još jedna žrtva u ratu crnogorskih klanova, ali ne isključuje se ni mogućnost da je ubijen zbog nekog sukoba u Španiji, s obzirom na to da je prije osam mjeseci izašao iz španskog zatvora, u kom je navodno bio zbog droge. Policija saslušava svjedoke, pregleda snimke kamera i provjerava njegove kontakte – prenijeli su mediji.

Pojedini mediji su prenijeli da je juče uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je učestvovao u ubistvu Baranina, ali nije saopšten njegov identitet, kao ni koju je ulogu imao u zločinu.

Autor: Krtica.net

Da li bi se usudili probati: Bizarna masaža sa noževima vraća energiju i balans tijelu

Svi su mislili da je uginuo, ali Klepetan se ipak vratio Malenoj