in

POTRESNA ISPOVJEST RODITELJA SILOVANE DJEVOJČICE IZ BOGATIĆA: Sve krenulo po zlu kad je stigla torta, izgovorila je ove riječi i pala

V. Ć, otac djevojčice (12) koju je u subotu na proslavi rođendana u Bogatiću kod Šapca seksualno napastvovao A. I. (38), njegov radnik ispričao je detalje ovog slučaja.

– Pozvao je da se prošetaju i ona je krenula. Krenula je jer mu je vjerovala, jer na njega i na ostale zaposlene gleda kao na porodicu. A onda ju je seksualno zlostavljao.

Kako su roditelji djevojčice pričaju osumnjičeni im je svakog dana bio u kući, zvali su ga sinom, smatrali porodicom.

– Hljebom sam ga hranio, njega i cijelu porodicu, ženu, dijete, oca, majku. Svakoga dana nam je bio u kući, gledali smo ga kao svog, ona ga je gledala kao člana porodice, ja sam ga zvao “sine”, moj sin ga je zvao bratom. Nikad ništa nismo primjetili, prema njoj nikad nije bio loš. Juče mi radnici kažu, mjesec dana je oštrio neki nož svaki dan, i našao sam ga u radionici, kako, zašto, šta je njim htio, ne znam – priča V.Ć.

On je objasnio da je kobna noć proticala bez problema, da su svi bili veseli i da ništa nije ukazivalo na to koje su bile namjere osumnjičenog A. I.

– Bili smo na proslavi punoljetstva kod koleginog sina, svi smo došli s porodicama samo on sam. Sjedio je dvije stolice od mene. Ne pijem, pratio sam situaciju, ali ništa nisam primjetio, ne bi mi promaklo sigurno da je iz bilo čega moglo da se nasluti šta mu je na umu. Sve je bilo u redu dok nije došla torta, tada je iskoristio gužvu – priča otac.

PROČITAJTE  DA TI SRCE PUKNE Suze samohrane majke: Danica, Nikolina i Milica žive kao podstanari, moraju da se sele, a nemaju gdje

Ona se sa tada, nastavlja on, igrala sa drugom djecom na platou ispred sale za proslave.

– On je tada nestao. Nije ga bilo neko vrijeme, mislio sam u toaletu je, izađem, nema ga, pitam druge niko ga nije vidio – kaže.

Za to vrijeme osumnjičeni je pronašao djevojčicu među drugom djecom i pozvao je u šetnju.

– Pozvao je da se prošetaju i ona je krenula. Krenula je jer mu je vjerovala, pa svaki dan nam je u kući bio, ona na njega i na ostale zaposlene gleda kao na porodicu – kaže otac i dodaje:

– Ništa nije ništa shvatala. Došli su do nekog auta i tu je napao… Ona se prepala, šokirala se, nije mogla da vrisne, da pozove pomoć, izgubila je glas. U jednom trenutku kada je jako zaboljelo vrisnula je, skočila, nisam siguran, otrgla se.

On se tada ponašao, uključuje se u razgovor djevojčicina majka S.Ć., kao da se ništa nije desilo.

– Tad joj je rekao da se vraća u salu, a da ona dođe za desetak minuta i da nikako nikome ne govori šta se desilo, posebno ne tati – objasnila je ona.

Djevojčica je, kažu, pokušavala da im javi šta se desilo, slala je poruke mami i tati, ali one nisu stizale, a onda je pozvala brata.

– Ona nam je slala poruke, ali te poruke, vidite kako se to namesti, nisu stizale. Suprugu je stigla juče. “Strašno je, izađi”, to je napisala, a meni poruka nije stigla do sad, a u njenom telefonu piše da su poslate. Rekla je da se sjetila da od muzike nećemo čuti, pa je zato odmah pozvala brata – s bolom u glasu priča djevojčicina mama i dodaje:

PROČITAJTE  Novi detalji premlaćivanja djevojčice, majka je udarala šakama

– Došao je, imam tu sliku u glavi, sa osmjehom na licu, srećan, raširio ruke i zagrlio mog muža i još dvojicu… A onda mi je zazvonio telefon.

Tada je saznala šta se dogodilo, izašla je i pronašla djevojčicu koja je od šoka jedva izustila.

– Sin me je pozvao, rekao je da brzo izađem i da je pronađem. “Šta je bilo”, pitam, on kaže “Strašno je, nešto se strašno desilo, samo je nađi”. Ja sam izjurila, išla je prema meni, tresla se, teturala, pitala sam je šta je, a ona je vrištala, plakala, onda mi je rekla “Mama, Mačak me je silovao!”, pitala sam je da ponovi, ona je dijete, da li zna šta to znači, “Šta ti je uradio, je l te poljubio?”, odgovorila je: “Mama, sve mi je uradio”, sve mi je bilo jasno. Tad se onesvijestila – jedva je opisala ovu scenu, koju kako kaže, nikada neće iz sjećanja moći da izbriše, djevojčicina mama.

U pomoć im je, priča, pritekao jedan od radnika.

– Izašao je jedan od radnika, donio vodu polili smo je, osvijestili, rekla sam mu da ostane sa njom dok odem po muža. Ušla sam u salu, pozvala supruga, izleteo je, a njemu sam viknula samo “Mačak, ubiću te” i istrčala. Suprug je video dijete, shvatio je i krenuo da ga nađe, ali on je, znajući da znamo, kad sam mu ono rekla pobjegao. Bježao je kroz zadnji dio sale, probio je vrata – ispričala je S. Ć.

Prema njenim riječima, njeno dijete sada je sjenka onog djeteta kakvo je bila.

PROČITAJTE  Iz ugla udate žene: "Većina žena nađe ljubavnika jer se osjeća zapostavljeno"

– Prvo nije bila svjesna, do nedelje popodne se držala, a od tad plače, trese se. Plaši se ljudi, kaže ja više nikome ne vjerujem. Od one živahne, vesele djevojčice, pune života… Angažovali smo psihologa, sada sve moramo da uradimo da prebrodi traumu. Ja se neću smiriti dok ga ne kazne – naglašava ona.

Autor: Krtice.net

Evo kako da najtačnije izmjerite sastojke za kolač: Vaga vam nije potrebna, samo kašike

Tara reagovala nakon što se Ša javno pokajao jer je prevario Ivanu