in

Potresna poruka Dalie Dragojević nakon što je izgubila bebu

Bivša rijaliti zvezda Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević nedavno su saznali radosnu vijest da će postati roditelji, međutim, uslijedio je veliki životni udarac.

Dalila je, nažalost, izgubila bebu, a u svojoj potresnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, napisala je šta se dogodilo.

– Da, to je bio najljepši dan našeg života, dok nisu uslijedile komplikacije. Beta je prestala da raste… Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsretniji na svijetu, a par dana poslije toga bili smo neko kome se svijet srušio – priznala je Dalila.

– Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo – napisaću… Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsretniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspjelo – napisala je Dragojevićeva i istakla da nema padanja i odustajanja.

– Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem “da uvijek vjerujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti”. Nema padanja i nema odustajanja…Vaši Deki i Dalila – zaključila je Dalila u svojoj objavi i dobila bezbroj poruka podrške.

Autor: Krtice.net

Evropska država proglašava kraj epidemije koronavirusa

Užas u Americi: Poginuo Miloš Marjanović, povrijeđeno pet državljana Srbije