in

Povukao se zbog bolesti: Aljošu Vučkovića obožavali smo u “Boljem životu”, a evo kako sad izgleda

Glumca Aljošu Vučkovića žene su obožavale, a on se povukao iz javnosti zbog bolesti!

Glumca Aljošu Vučkovića žene su obožavale, a on se povukao iz javnosti zbog bolesti!

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je Aljoša Vučković za “Kurir” ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” gdje je glumio doktora Lukšića. Aljoša se prisjeća te serije koja se i danas reprizira.

– Eh, možemo se mi danas da pitamo šta je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primjećuje. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka “Boljeg života” do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Šta reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo da vratimo sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcioniše o principu “hajmo da probamo da bude bolje’, i to bolje traje dva minuta, pa stane – rekao je Aljoša Vučković.

Autor: E. S.

Slavlje u domu Nikoline Kovač i Saše Kapora

Tajna Cecine transformacije: Ko je uticao na to da izgleda nikad bolje i šta je tačno nosila na sebi