in

Poznati glumac otkrio: Mog tatu je ubila mama, a evo kako!

Otac mu doživjeo srčani tokom vođenja ljubavi sa majkom

U svojim memoarima Greenlight glumac Matthew McConaughey progovorit će o privatnom životu, a tema koja je izazvala puno pažnje je smrt njegovog oca.

U članku za People McConaughey je otkrio da je njegov otac James Donald McConaughey umro na najbolji mogući način – u krevetu sa suprugom Kay.

“Mama me nazvala. ‘Tata ti je umro.’ Koljena su mi klecala. Nisam mogao vjerovati. Tata mi je umro. Nitko i ništa nije ga moglo ubiti. Osim mame. Uvijek je govorio meni i mojoj braći: ‘Dečki, kad budem odlazio, bit će to tijekom vođenja ljubavi s vašom majkom.’ I to se i dogodilo. Doživio je srčani udar tijekom orgazma”, rekao je.

James je umro 1992. godine, a on i Kay su imali turbulentan odnos. Razveli su se dva puta, a vjenčali čak tri puta. Nakon trećeg vjenčanja začeli su Matthewa.

“Bili su u nekim trenucima nasilni. Kao što objašnjavam u knjizi, tako su komunicirali. Razveli su se dvaput, vjenčali triput. To je zaista bio Tihi ocean usred oluje”, opisao je oskarovac.

Ranije ove godine Matthew je pokušao spojiti svoju 88-godišnju majku s tri godine starijim Jamesom Grantom, ocem Hugha Granta.

Index.hr

Hanki Paldum ulazak u Beograd odobrio lično Milošević! Bila mu je omiljena pjevačica

Šok-video kruži Srbijom: Ovakvu sahranu nikada niste vidjeli