in

PRAVDA Malčanskog berberina stigla strašna kazna

Pred Višim sudom u Nišu, pripremnim ročištem, danas počinje suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz Malče, poznatijem kao “malčanski berberin”, optuženom da je 20. decembra prošle godine oteo dvanaestogodišnju M. K. i zatim je deset dana zlostavljao i krio po brdima i napuštenim kućama.

On se sada suočava sa maksimalnom zakonom propisanom kaznom, a to je doživotna robija. Međutim, s obzirom na “slavu” i zločin koji je počinio, Jovanović ima veoma male šanse da u zatvoru umre prirodnom smrću. Realno. Zasluženo.

Djevojčicu je slučajno pronašao vlasnik jedne stare kuće u selu Pasjača u blizini Malče, ali je Ninoslav tada uspio da pobjegne. Uhapšen je 5. januara na malčanskom groblju u blizini svoje kuće.

Optužnica protiv njega je podignuta krajem marta. Zbog zaštite interesa oštećene, nije saopštena kvalifikacija djela koja mu se stavljaju na teret. Međutim, Jovanović se, kako saznajemo, žalio na optužnicu, negirajući da je djevojčicu zlostavljao na način kako je to opisano u optužnici, što je Apelacioni sud odbacio.

Današnjem pripremnom ročištu prisustvovaće, između ostalih i roditelji M. K., koji u ovom procesu imaju status oštećenih, dok će javnost biti isključena, sve do objavljivanja prvostepene presude. Za dela za koja je optužen, Jovanoviću preti najmanje deset godina zatvora, do doživotne robije.

Jovanović je djevojčicu oteo na putu do škole. Predstavio se kao novi školski domar i uz ubjeđivanje da mu pomogne da nađe školu, namamio je da uđe u auto koji je prethodno ukrao. Čim je djevojčica shvatila šta joj se sprema, pokušala je da pobjegne, ali nije uspjela.

PROČITAJTE  Šta sada radi djevojčica koju je oteo Malčanski berberin? Majka otkrila kako žive, pojavili se novi problemi

Najprije ju je sakrio u zemunici pored Malče, koju je iskopao znatno ranije, očigledno pripremajući teren za svoje namere, a potom ju je krio u napuštenim kućama u selima između Malče i Knjaževca. Tragovi su nalaženi na mnogim mjestima, ali je Jovanović, koji odlično poznaje svaki pedalj ovog kraja, uvek bio “za dlaku” brži od policije. Uhapšen je dva dana pred Božić.

Autor: Krtice.net

Obratite pažnju, ovo su simptomi srčanog udara

Lijepe vijesti iz UKC: Rođeno čak 17 beba!