in

Pred ova tri horoskopska znaka je vruće i uzbudljivo ljeto

Nakon burne i hladne zime, virusom obilježenog proljeća, slijedi nam, nadajmo se, mirno i toplo ljeto

Nakon burne i hladne zime, virusom obilježenog proljeća, slijedi nam, nadajmo se, mirno i toplo ljeto.

A, ako je vjerovati astrolozima, ova tri znaka u horoskopu čekaju veoma uspješni ljetni mjeseci.

VAGA

LJUBAV

Do 4. avgusta čarobnica Venera donosi vam prelijepu ljubav. Ljeto je očaravajući period za upoznavanje novih ljudi i za priznanje osjećanja koja su dugo skrivena u srcu. Ne očajavajte za starom ljubavi, već se pripremite za nove šanse. Izlazite, proširite krug ljudi, obnovite i stara prijateljstva. Ako ste u vezi, očekujte da će sve biti u savršenom redu. Saturn donosi stabilnost u vaš emotivni odnos. Vaša ljubav postaje stabilnija, zrelija, manje površna i donosi dozu sigurnosti. Mars u trigonu budi strast i donosi vam zaista nevjerovatnu snagu privlačnosti.

POSAO

U ovom polju važan je doprinos Marsa i Saturna. Sve što ste započeli u posljednjih nekoliko mjeseci i sve odluke donijete na profesionalnom nivou mogu donijeti odlične rezultate u karijeri. Na početku ljeta očekuje vas puno posla i iscrpljenost, ali kako dani budu prolazili vratit će vam se vitalna i kreativna energija. Ako vam je potrebna pomoć ili podrška u realizaciji novog projekta, pomoć tražite krajem jula i početkom avgusta. Moguće je da će mnogi promijeniti svoje radno mjesto tokom ljeta i pronaći bolje prilike.

ZDRAVLJE

Iskoristite fitzičku i mentalnu energiju za postizanje unutrašnje ravnoteže. Bićete umorni tokom ljeta, ali ćete u druženju sa prijateljima i kratkim putovanjima nadoknaditi energiju.

SNIMANJE ZVEZDI GRANDA Paparaci uhvatili Karleušu prije fotošopa, ovo nije mogla sakriti

Užasan preokret: Znate li ko je doktor koji je jučer ubio roditelje?