in

Predrag Gnjidić presudio supruzi Branislavi, a onda dao izjavu zbog koje javnost povraća

Predrag Gnjidić, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Branislavu (49) i Miroslava Bojića (56) sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi

Predrag Gnjidić, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Branislavu (49) i Miroslava Bojića (56) sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi, saslušan je u nedjelju u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, gdje je iznio sramnu odbranu sve vrijeme žaleći “zbog gubitka”, saznaje “Blic”.

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Erdeviku koje se dogodilo u petak ujutru, na saslušanju kod tužioca ispričao je kako je “do srijede 13. maja imao sve, a sada neće imati ništa”.

– On je u tužilaštvu govorio kratko, jer, kako je naveo, nije se osjećao dobro. On nije direktno priznao da je ubio svoju ženu i školskog vozača sa kojim je ona bila u tajnoj vezi, niti je to negirao. Sve vrijeme pokušavao je da od sebe napravi žrtvu iznoseći da je do srijede, 13. maja, imao najvoljeniju ženu i da je sada ostao bez nje – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema riječima izvora Blica, Gnjidić je pred tužiocem ispričao da je tog 13. maja ubijena Branislava “uhvaćena u prevari”.

– Gnjidić je ispričao da je ubijenu Branislavu u prevari “uhvatio” njihov sin, te i da je ona nakon toga i dječaku i njemu priznala da je bila u odnosu sa ubijenim Bojićem šest mjeseci. Više od toga nije htio da govori, ističući da se ne osjeća dobro – kaže izvor.

Nakon saslušanja u Tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenom Gnjidiću zbog bojazni da će uticati na svedoke, uznemirenja javnosti, te i visine kazne koja je predviđena za teško ubistvo.

PROČITAJTE  Bolnica potvrdila: Vučić je lagao, “ćale” je preminuo čekajući respirator

Podsjetimo, kobnog dana Predrag Gnjidić (53) hicima iz automatske puške ubio je svoju suprugu Branislavu (49), inače direktorku ove škole, i školskog vozača Miroslava Bojića (56), sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi.

Predrag je kobnog dana rano ujutru otišao kod ljekara i zatražio lijekove za smirenje. Doktoru je rekao da ne može više da izdrži situaciju u kojoj se našao, a onda se uputio ka školi.

Prvo je otišao u domarove prostorije i pred domarom hicima iz automatske puške ubio Bojića. Prije nego što je zapucao, domaru je rekao: “Ti se sklanjaj, tebi neću ništa.”

Čim je usmrtio Bojića, popeo se na prvi sprat do kancelarije svoje supruge, direktorke škole, rekao sekretarici da se skloni jer on “mora da ubije” i ubio Branislavu.

Nakon toga krenuo je ka izlazu škole, a šokirana sekretarica odmah je pozvala policiju. Dok je Gnjidić stigao do izlaza, na lice mjesta stigao je lokalni policajac koji je bio najbliži lokaciji kada je stigla prijava.

Prema nezvaničnim informacijama, Predrag je sam bacio oružje i policajcu rekao da “neće više nikoga da ubije”.

Autor: Krtice.net

Doktor Radovanović otkrio zašto raste broj oboljelih od korone: Evo gdje je najrizičnije mjesto za zarazu

Prije 27 godina u Sarajevu su ubijeni Boško i Admira. U smrt su otišli zagrljeni