in

Preljubnička afera koja je šokirala svijet: U javljanju uživo iza njega prošetala gola djevojka

Dvoje španskih novinara našlo se u središtu skandala i to onog preljubničkog nakon jednog običnog javljanja uživo nakon što su svi vidjeli ono što nisu smjeli vidjeti.

Riječ je o novinaru španske televizije Alfonsu Merlosu koji je s kolegom razgovarao u prijenosu uživo, kada se u jednom trenutku iza njega nonšalantno prošetala gola djevojka. I to ne njegova djevojka Marta Lopez, već njegova slavna kolegica iz redakcije Alexia Rivas.

Nije trebalo proći puno vremena da se snimka proširi bespućima interneta, a prenijeli su je brojni svjetski mediji, a ljubavnici postali predmet izrugivanja i smijeha. Međutim, glavnim akterima priča nije bila smiješna, a ponajmanje gospođici Lopez.

“Uništena je. Ne spava, stalno plače”, izjavio je anonimni izvor za magazin Semana koji je aferi dodijelio ime Merlos Place.

Alexia prijet tužbama na sve strane, a o svemu je poslala i javno saopštenje.

“Nažalost, posljednjih nekoliko dana sam svjedok brojnih napada pri čemu me terete za neosnovane otpužbe i laži. To me čini veoma tužnom i razočaranom, te sam prisiljena reagovati zbog kršenja privatnosti i blaćenja”, izjavila je Alexia koja je odlučila na sudu tražiti naknadu za pretrpljenju štetu.

Alfonso Merlos zasad se još nije javno očitovao o novonastaloj situaciji.

Autor: D. K.

Španac odlučio da prošeta ribu i pored naredbe vlasti da svi ostanu u kući

Rusija: Napad raketama s američkih podmornica smatraćemo nuklearnom agresijom