in

Preminula zvijezda hit-serije, saznao tešku dijagnozu brzo nakon rođenja sina, vjerovao u izlječenje, ali nije se izvukao

Sam Lloyd preminuo je u 56. godini života, a krajem 2019. je saznao da terapija ne djeluje na tumor na mozgu i rak koji mu se proširio tijelom

Sam Lloyd preminuo je u 56. godini života, a krajem 2019. je saznao da terapija ne djeluje na tumor na mozgu i rak koji mu se proširio tijelom.

Glumac Sam Lloyd, najpoznatiji po ulozi u komičnoj seriji “Stažist”, preminuo je u 56. godini života.

Lloydovu smrt je potvrdio njegov agent, ali još se ne znaju detalji. NBC News piše da je glumcu u siječnju 2019. dijagnosticiran neoperabilni tumor mozga i rak koji se s vremenom proširio na njegova pluća, čeljust, jetru i kralježnicu. Sam je saznao šokantnu dijagnozu samo nekoliko tjedana nakon što je njegova supruga Vanessa Lloyd rodila njihovo prvo dijete, sina Westona.

Sam se unatoč lošim prognozama nadao ozdravljenju i prikupljao novac za eksperimentalno liječenje na stranici GoFundMe. “Zbog vaše nevjerojatne velikodušnosti velik dio stresa je maknut s mojih leđa. Od moje dijagnoze više od 3500 ljudi je doniralo na GoFundMe stranici. Vanessa i ja zahvaljujemo svakome od vas iz dubine našeg srca. Inspirira nas i dira vaša velikodušnost i poruke ljubavi i potpore. Ne bismo mogli bez vas”, napisao je glumac tijekom liječenja.

Organizator prikupljanja donacija za Sama Tim Hobert otkrio je kako je glumac krajem 2019. saznao da terapija ne djeluje. “Gonjen željom za životom, nastavio se boriti i prošao brojne operacije mozga i testiranja. Uvijek je nalazio snagu reći supruzi, sinu i prijateljima koji su ga posjećivali da ih voli. Na kraju je pao u komu u kojoj je bio dva mjeseca. Vanessa nikad nije prestala vjerovati da će se Sam oporaviti i biti s njom i sinom”, napisao je Hobert.

Lloyd je u više od 30 godina karijere glumio u serijama poput “Desperate Housewives”, “Cougar Town” i “Seinfeld”. Bavio se i a cappela pjevanjem i bio je član grupe The Blanks.

PROČITAJTE  Ana Korać je toliko suzila struk u fotošopu da je usisala jelku: Svi se smiju ovom potezu, morate da vidite

Mnogi prijatelji i suradnici su se oprostili od Sama na društvenim mrežama, a među njima je bio i kreator serije “Stažist”. “Mislim puno na njega danas. Divan i drag čovjek. Nedostajat će jako”, napisaoa je Bill Lawrence.

“Počivaj u miru jedan od najsmješnijih glumaca s kojima sam imao priliku raditi. Sam Lloyd me svaki put natjerao da izađem iz svog lika dok smo snimali zajedničku scenu. Nije mogao biti bolji čovjek. Uvijek ću cijeniti vrijeme koje sam proveo s tobom, Sammy”, napisao je na Twitteru Zach Braff, jedan od glavnih glumaca u “Stažistu”.

Autor: Krtice.net

Virus pogodio i pčele: “Imamo hrpe uginulih, nakon drhtavice idu paraliza i smrt”

Zbogom “blejanju” u punim kafićima – Objavljene NOVE MJERE!