in

Preslatki blizanci postali zvijezde, rođeni su s različitom bojom kože

Stacy, 31-godišnja Nigerijka, nije imala pojma da će fotografije njenih beba rođenih u februaru prošle godine obići svijet

Stacy, 31-godišnja Nigerijka, nije imala pojma da će fotografije njenih beba rođenih u februaru prošle godine obići svijet.

Braća Daniel i David rođeni su s minutom razmaka, a osim što obojica imaju velike smeđe oči, rijetki bi pogodili da su braća.

Njihovi roditelji Stacy i Babajide, koji žive u Lagosu, priznaju da njihove bebe izazivaju puno pozornosti kad izađu van. Dok je Daniel tamnoput, David ima svijetlu kožu i plave uvojke.

Stacy je odlučila dokumentirati život svojih beba na Instagramu, a dosad je prikupila 18 tisuća pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

You just gotta love us ☺️☺️☺️ ❤️❤️❤️…PC ? @bopstudios

A post shared by Daniel and David (@danielanddavid2) on

“Nismo znali koliko su različiti tokom trudnoće, ultrazvuk to ne prikazuje, pa smo se prilično iznenadili kad je Daniel rođen s tamnom kosom, a David sa zlatnom kosom. Rodila sam ih carskim rezom, a liječnik se našalio da imam ‘neidentične blizance’. Sestre su stalno dolazile gledati ih”, ispričala je Stacy za Bored Pandu.

Osim dva sina, ima i petogodišnju kćer Demilade.

 

View this post on Instagram

 

Beach ? time

A post shared by Daniel and David (@danielanddavid2) on

David je rođen s albinizmom, genetskim stanjem koje se pojavljuje kod jedne od 20.000 beba širom svijeta.

Albinizam je nasljedno genetsko stanje, a karakterizira ga nedostatak pigmenta melanina u koži, kosi i očima. Pojavljuje se u svim etničkim i rasnim skupinama, a manjak pigmenta može varirati.

U Nigeriji je broj albino osoba neobično velik, ali unatoč tome doživljavaju diskriminaciju i zlostavljanje. Stacy ističe da ona nikad nije čula ružne komentare o svojoj djeci te da obojicu voli jednako.

PROČITAJTE  Američka NASA objavila fotografije od kojih će vam zastati dah

Autor: Krtica.net

KAKAV ŠOK! Novak Đoković na pragu reprezentacije Monaka?!

Horoskopski znakovi i laganje: Evo što svaki znak ne želi otkriti o sebi