in

PRIČA O DARKU I MARIJI RASPLAKALA JE SVE: Sad se javila žena koja zna zašto su im uzeli dijete

Sigurno se svi sjećate priče Marije Lajšić i njenog supruga Darka iz Ugrinovaca

Marija Lajšić ima veoma tešku životnu priču. Rođena je sa invaliditetom i šesnaest godina je živela u Domu za odrasla invalidna lica. Međutim, kada je upoznala svog sadašnjeg muža Darka, bila je prinuđena da bira – ili obezbjeđeni život u domu ili da izgradi svoju porodicu mimo doma koji joj je do tada pružao sigurnost.

Od samog starta su videli da cijela priča oko zajedničkog života i neće biti tako laka. Oduvek su živjeli kao podstanari, a u posljednjih pet mjeseci su promijenili dva stana. Nama su kazali da su prvo izbačeni zbog toga što su im tražili porez na dimnjak i porez na struju.

Nakon što su ih izbacili odande, otišli su kod, kako su rekli, nimalo boljih stanodavaca. Dogovor koji su sklopili je bio sljedeći – Darko je bio zadužen za održavanje cjelokupnog dvorišta i za šetanje kučica, umjesto da plaća kiriju. Međutim, čak i tu se javlja problem, jer Darko sa svog posla dolazi oko devet sati uveče, jer mu do Ugrinovaca treba dva sata gradskim prevozom.

Odatle su izbačeni, kazala je, bez riječi. Marija je dodala i to da je ubijeđena da se iza svega krije činjenica da je ona osoba sa invaliditetom i da niko ne želi da stan izdaje “nekom invalidu”. Na sve to, oni vode bitku za starateljstvo nad kćerkom Darijom, koja im je oduzeta kada je imala samo sedam mjeseci.

Međutim, nama su se javile njihove zabrinute komšije čija se priča dosta razlikuje.

Oni su nam kazali da čitaoci zaslužuju da znaju ,,da su gospođa Marija Lajšić i njen suprug Darko Lajšić veliki manipulatori, lažovi i prevaranti”:

PROČITAJTE  Decenija zlostavljanja i ucjena: Životna agonija Tanje Savić

Dete im je oduzeto mjesec dana nakon rođenja jer su nadležni iz Centra za socijalni rad ustanovili da dijete nema najosnovnije uslove za normalan život i da su gospođa Marija Lajšić i njen suprug Darko Lajšić nesposobni da odgajaju dijete. Gospođa Marija zbog svog invaliditeta nije u stanju da se brine o sebi, a kamoli o svom dijetetu.

Što se tiče njenog supruga Darka Lajšića on je veliki neradnik, alkoholičar i lopov. Više puta je privođen zbog krađa, opominjan zbog pijančenja, a prije nekoliko mjeseci priveden zbog kupovine i posjedovanja narkotika marihuane, zbog čega je trenutno osuđen na društveno koristan rad jer je na sudu kao olakšavajuću okolnost naveo da marihuanu kupuje i poseduje zbog liječenja svoje supruge Marije.

Komšinica koja je želela da ostane anonimna nam je kazala da nije istina da Darko radi, ali da je radno sposoban. Dodala je i da je Marija prije nekoliko dana završila na ulici zbog njenog supruga Darka koji joj je tog dana ukrao socijalna primanja i kreditnu karticu da bi otišao ,,sa svojim prijateljima alkoholičarima u kafanu.”:

Gospođa Marija se klela u život svoje ćerke Darije da će se razvesti od svog supruga Darka jer je po njenim riječima on kriv što im je Centar za socijalni rad oduzeo kćerkicu.

Takođe, naveli su da oni žive u stambenoj zgradi, a ne u trošnoj kući kako su nama kazali. Kirija im iznosi samo 80 eura mjesečno, a Infostan je nešto veći od 100 dinara, ali komšinica kaže da nisu redovni, iako niko ne vrši pritisak nad njima.

Rekla nam je da je jedino tačno da nemaju struju.

Takođe, kazali su nam i da se Lajšići slažu ,,kao rogovi u vreći”.:

PROČITAJTE  "NEMA RIJEČI UTJEHE, OVA PATNJA JE PRETEŠKA" U bijelim kovčezima sahranjeno šestoro mladih stradalih u vikendici

Gospođa Marija i njen suprug Darka su se više puta međusobno tukli i vređali pod dejstvom alkohola i ili opijata.

Komšinica je dodala da i Marija i Darko imaju problema sa alkoholom i da čitavu socijalnu pomoć potroše za tri dana na alkohol, a da onda ,,nemaju šta da jedu”.

Najviše joj smeta to što će im narod davati novac za alkohol i marihuanu:

Ubija me nepravda!

Dodala je da ih niko nije maltretirao, već da su oni to činili svojim ponašanjem. Čak su i primali stanare u stanu u kom su i sami podstanari.

Iako je Marija išla vikendom u Dom u posete, nedavno je ,,napravila haos” kada se napila, pa je sada izgubila sva prava u Centru.

Komšije kažu da su zgroženi izmišljotinama i da je veoma važno da ljudi čuju pravu istinu.

Autor: Krtice.net

Objavili su šta je tačno predhodilo pokolju u Leskovcu. Informacije su jezive

Ovo je prvoklasni skandal: Počasni bleiburški vod kupio dodatno zemljište na Bleiburškom polju