in

Prijavila supruga da je silovao sina (3): Spremala djecu za spavanje pa ugledala krv

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Milana E. (40) iz Novog Sada, zbog krivičnog djela obljuba sa djetetom, potvrđeno je u Višem sudu, gdje se optužnica nalazi na proveri.

Milan je uhapšen polovinom januara u naselju Banstol kod Čortanovaca, kada ga je supruga prijavila policiji zbog sumnje da seksualno zlostavlja njihovu djecu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju kćerku.

Ovaj slučaj “isplivao” je u javnost, kada je supruga osumnjičenog spremala djecu na spavanje. Tada je prilikom kupanja dječaka primjetila krv iz anusa.

– Ona je prvo supruga pitala da li zna šta se desilo. Tvrdio je da ne zna, pravdajući se da se trogodišnjak možda povredio tokom igre. Posumnjala je u njegovu priču, zbog čega je odmah alarmirala policiju – kaže izvor iz istrage.

Po nalogu tužilaštva, djeca su sutradan bila upućena na medicinski pregled gdje je, prema nezvaničnim saznanjima, ustanovljeno da dječak ima povrede na analnom otvoru i anusu, dok kod djevojčice nisu pronađene nikakve promjene.

Prema informacijama iz istrage, Milan E. je odranije poznat policiji, zbog nasilja u porodici. Oni koji ga poznaju kažu da ni naslutili ne bi da bi on mogao da povrijedi svoje dijete. Od trenutka kada su Milanu stavljene lisice na ruke, on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, piše Kurir.

Autor: Krtice.net

TO JE NJEN POSAO, IMA MOJU PODRŠKU: Nino Čelebić nema ništa protiv Teodorinih golišavih fotki

Krunski dokaz ubistva mladića Dženana Memića: Nećete vjerovati šta su kamere snimile