in

Prije 15 godina Kate su snimili u izdanju zbog koga bi najradije zapalila fotografiju

Kate Middleton je danas oličenje dobrog stila i važi za jednu od najbolje obučenih žena na svijetu, pa se trudi da nikada ne pređe granicu, te je veoma rijetko viđamo u haljinama i suknjama iznad koljena ili sa dubokim dekolteom.

Ali prije nego što je postala vojvotkinja, Kate je bila sasvim obična djevojka, koja je voljela farmerke, kratke bluze, opuštenu garderobu i nije previše marila za eleganciju.

To potvrđuju i brojne stare fotografije slavne Britanke, na kojima se vidi da je prije nego što je preuzela kraljevske dužnosti uglavnom nosila opuštene komade odjeće, a nisu joj bile strane ni kratke suknje i šortsevi.

Tako su nedavno u javnost procurile fotke na kojima je na jednoj studentskoj reviji nosila potpuno providnu haljinu, a ubrzo nakon toga u medijima se pojavila i fotografija na kojoj mlada Kate šeta u plitkim farmerkama i bijeloj majici sa bretelama, koja je otkrila njen ravan stomak.

 

“Problematična” slika je iz perioda kada je Kate završavala koledž, a verovatno nije ni slutila da će za 15 godina biti supruga princa, niti žena kakvoj će takve kombinacije biti “zabranjene”.

Autor: D. K.

Blagodati fotošopa: Na svojim fotkama blista a uživo je potpuna suprotnost od onoga kako se predstavlja

Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 15 godina