in

Prije svađe sa Čedom i napuštanja emisije Ceca se smijala. Saznali smo o čemu je pričala

Region ne prestaje da bruji o emisiji “Hit tvit”, koja je sinoć emitovana na “Pinku”, a u kojoj su gostovali Svetlana Ceca Ražnatović, Darija Kisić Tepavčević, Čeda Jovanović i Željko Mitrović

Region ne prestaje da bruji o emisiji “Hit tvit”, koja je sinoć emitovana na “Pinku”, a u kojoj su gostovali Svetlana Ceca Ražnatović, Darija Kisić Tepavčević, Čeda Jovanović i Željko Mitrović.

Pored burnih rasprava koje su obilježile emisiju, još jedan detalj privukao je pažnju gledalaca – razgovor Cece i Darije koji su imali priliku da vide, ali ne i da čuju.

U jednom trenutku, dok su Željko i Čeda govorili uglas, Ceca i Darija su se približile jedna drugoj i kroz smijeh razmenile nekoliko riječi.

Ovaj trenutak svima je privukao pažnju, ali gledaoci u tom trenutku nisu bili u prilici da čuju šta je su pjevačica i doktorica rekle jedna drugoj.

– Da napustimo emisiju i idemo na kafu, jer ova dvojica galame i jedini pričaju – prokomentarisale su Ceca i Darija, javlja Blic.

U pomenutoj emisiji, Ceca i Čeda Jovanović našli su se, podsjetimo, oči u oči posle 17 godina ćutnje i izbjegavanja, na molbu vlasnika “Pinka” Željka Mitrovića.

Emisija je bila prošarana verbalnim provokacijama i raspravama između Cece i Čede Jovanovića, a situacija je eksplodirala u poslednjim minutima šoua, kada se i Mitrović umiješao na Cecinoj strani, a ona ubrzo demonstrativno napustila studio.

Autor: Krtice.net

GORI ISPRED SKUPŠTINE SRBIJE Žandanmerija krenula u akciju, ali je nevjerovatno šta radi Boško Obradović

Slavna glumica gotovo da ne liči na ljudsko biće: Pretjerala je sa operacijama – Izgledam kao čudovište!