in

PRIJOVIĆKA OTKRILA ZBOG ČEGA SU PJEVAČICE LJUBOMORNE NA NJU: Jedna stvar je svima “trn u oku”!

Mnogima smeta njen brak

Aleksandra Prijović je, bez premca, jedna od najuspešnijih pjevačica mlađe generacije, te otuda i ne čudi što je mnogim koleginicama “trn u oku”.

Međutim, sama Aleksandra tvrdi da je njena udaja za Filipa Živojinovića, sina nekadašnjeg teniserskog asa Slobodana Bobe Živojinovića, mnogim pjevačicama zasmetala više od njenog uspjeha na poslovnom polju.

– Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspjehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Ispada nekad da bez Filipa i Brene ne bih ni uspjela. Akcenat je na njemu uvijek, bez obzira na to što sve pjesme i spotove sama finansiram – istakla je Prijovićeva za “Svet”.

– Ja nikada nisam bila ljubomorna na bilo čiji uspjeh u životu, u poslu niti na skladnu porodicu – dodala je pjevačica, a potom se osvrnula na samu ponudu za brak koju je od Živojinovića dobila nakon svega nedelju dana veze.

– Mislim da smo sjedili kod mene u stanu i on je u jednom momentu razgovora rekao da želi da se oženi mnome. To je ono kad se emocije i energije poklope.

(Express/espreso)

Autor: A. P.

Edi Herc objavio pjesmu Trnje koju potpisuje hitmejker Bane Opačić

Gotovo za tren! Savršeni recept za jesenski tiramisu