in

Procurio dio priče iz novog Jamesa Bonda: Jedna stvar je potpuno neočekivana

James Bond će u filmu No Time To Die biti otac.

Mail on Sunday piše kako će špijun kojega glumi Daniel Craig u novom filmu o Jamesu Bondu biti otac petogodišnjoj kćeri Mathilde, koju je dobio s dr. Madeleine Swann (Lea Seydoux).

Priča je procurila prošle sedmice kad su se dnevni rasporedi glumaca pojavili na eBayu. Raspored opisuje scenu, snimljenu u Italiji prošle godine, u kojoj se dr. Swann pojavila s agenticom Nomi (Lashana Lynch) i Mathilde, koju glumi Lisa-Dorah Sonne.

“Scena #235” detaljno opisuje kako “Nomi odvodi Madeleine i Mathilde na sigurno s otokom u pozadini”.

Filmski insajder potvrdio je izvještaje da će Bond postati otac jer je Daniel želio da film “iznenadi” publiku. “Da, istina je. Bond je otac. Daniel je želio da ovaj film bude najviše iznenađujući i najzabavniji dosad.”

“Daniel je stariji i njegov Bond sazrijeva i gleda na život kroz prizmu očinstva. Ali tu je puno više od toga.”

“Bond je uvijek uspijevao šarmirati stotine lijepih žena, naizgled bez ikakvih posljedica. Čineći ga ocem, otvara se čitav svijet mogućnosti za razvoj priče”.

Posljednji Bond u kojem će glumiti Daniel Craig događa se pet godina nakon događaja iz Spectrea. Bivši agent 007 uživa u mirovinu na Jamajci s dr. Swann prije nego što ponovno mora spasiti svijet.

Prema najavama, film će biti prepun preokreta, a Bond u njemu spašava svijet i od biološke pandemije. “Nije covid-19, ali je slično.”

“Vrlo je pravovremeno.”

Autor: D. K.

Istraživanje pokazalo: Ljudi rođeni na ovaj datum su najuspješniji

Playboyjeva zečica riskirala zatvorsku kaznu zbog seksi fotografija iz Dubaija