in

Procurio snimak Babe Vange na samrti: Ono što je rekla, dugo će kružiti planetom

Baba Vanga važila je za jednu od najvećih proročica svih vremena, a iako je bila slijepa mogla je da predvidi budućnost.

Njenu pomoć za spas od nevolja tražili su mnogi, pa čak i poznate ličnosti.

Na posljednjem objavljenom snimku iz bolničke postelje, bugarska proročica Baba Vanga je snimljena nekoliko dana prije smrti 11. avgusta 1996. godine. Na samrti molila je ljude da žive u miru.

– Rekla je: “Mir će na Zemlji trajati 1.000 godina kada se pojavi osma osoba.” A sada čekamo da vidimo ko je ta osma osoba – ispričala je Zdravka Janeva, snaja Baba Vange, kada je riječ o Ukrajini.

Mnoga proročanstva velike Vange tek treba da budu dešifrovana, ali mnogo toga što je rekla već se obistinilo.

Predvidjela je i sudbinu Krima.

– I ovaj komad ide na drugu stranu, rekla je Vanga, a mi smo je pitali na koji komad misli i gdje se nalazi. Nije rekla tačno o kom komadu je riječ i nismo znali šta da mislimo. Pitali su je hoće li se ovaj komad ponovo vratiti u Rusiju ili ne, a ona je rekla da će proći mnogo vremena i da će mnogi umrijeti, proliće se mnogo krvi i ovaj dio će se vratiti na svoje mjesto – rekla je Zdravka.

Čini se da je o tome razmišljala Vanga i kad je neočekivano izgovorila: “I mnogo toga će se srušiti na Zapadu, a mnogo toga će se povećati na Istoku.”

Autor: Krtice.net

BIZARNO: Prnjavorčanin odsjekao sebi tri prsta na sahrani

SRBIJA U SUZAMA Napustila nas je Ljiljana, izgubila je najvažniju bitku