in

Profesorica na TikToku učenicima pokazala kako izgleda porođaj – da li je moglo genijalnije od ovoga

Brooke Bernal je učenicima srednjih škola ispredavala kako izgleda porođaj , a njena genijalna demonstracija je završila na TikToku

Za tu priliku je osmislila čitav performans sa lopticom za stoni tenis i balonom. Devojka je lepticu ubacila u balon, a onda je kroz njegov otvor izvlačila napolje.

 

Ideju za ovakav čas je dobila na Facebooku.

 

-Jedna nastavnica objavila je kako ona to objašnjava svojim učenicima i svidjelo mi se. Ne znam ko se ovog prvi sjetio, ali svaka mu čast na kreativnosti – rekla je.

 

Njen online “čas” je skupio pet miliona pregleda i postao viralan, a klinci su oduševljeni načinom na koji im je objasnila proces.

@brookeebernalNo they don’t wear it to athletic P.E etc. ##pregnant ##pregnancy ##baby ##fyp ##teachersoftiktok

♬ original sound – Brooke

-Demonstracija ne uznemirava previše moje učenike, najviše ih zaintrigira kako loptica stane u balon i kako se on toliko rastegne bez pucanja. Ovo je dobro vizualno pomagalo. I jasno je da beba neće izletjeti preko sobe poput loptice. Mislim da im je ovako jasnije nego da im prikazujem snimke porođaja – rekla je za Buzzfeed.

 

Ispričala je kako joj balon nijednom nije pukao, ali se loptica s vremena na vreme zaglavi, što je dobro jer joj služi kako bi porođaj predstavila kao težak.

 

Profesorica je i sama treći put trudna, pa joj znači da objasni svojim učenicima kroz šta prolazi.

 

-Moj muž nije imao pojma kako izgleda porođaj kada sam prvi put bila trudna, nije mi verovao kad sam mu sve ispričala. Zbog toga svojim učenicima želim da objasnim osnovno, kako bi se djevojke osjećale sigurnije kad jednog dana ostanu trudne i kako bi bili odlična podrška nekome ko je trudan i čeka porođaj – zaključila je ona.

@brookeebernalNo they don’t wear it to athletic P.E etc. ##pregnant ##pregnancy ##baby ##fyp ##teachersoftiktok

♬ original sound – Brooke

PROČITAJTE  Francuzi istražuju TikTok: Krše li propise o zaštiti privatnosti?

(noizz.rs)

 

Autor: Z. K.

Revolucija u Slovačkoj: Za dan testirali pola stanovništva

Vučić: Nisam tražio da govorim na sahrani Amfilohija