in

Prošlo je 20 godina od ”Beverly Hillsa”, a on je isti: Poznati glumac u 56-oj izgleda kao mladić

Američki glumac Ian Ziering proslavio se ulogom mladog i šarmantnog Stevea Sandersa u kultnoj seriji “Beverly Hills 90210” uz koju su odrastali tinejdžeri širom svijeta. Od završetka njezina snimanja prošlo je dvadeset godina, a ekipa se nedavno okupila kako bi snimila nove nastavke, no za neke kao da vrijeme stalo.

Upravo je danas 56-godišnji Ian među njima jer njegov zaštitni znak, plava kosa i dalje je postojan, na licu gotovo nema niti jedne bore, a nema problema ni s viškom kilograma, čemu se mnogi dive i pitaju se kako mu to uspijeva.

Jedna od njih je američka reality zvijezda Mishel Karen koja je ugostila Iana u svom showu, a jedna od tema bila je njegov mladolik izgled.

“Ne mogu vjerovati da imaš 56 godina, izgledas fantastično”, kompliment je koji mu je udijelila.

“Hvala ti dušo. Kada si mlad možeš se pohvaliti da imaš kožu s kojom si rodio, a kada si stariji imaš onakvu kožu kakvu zaslužuješ”, izjavio je Ian.

Njegovom izgledu zasigurno pridonosi neki od kozmetičkih proizvoda njegove kompanije MLM koju dijeli s kolegicom se serije “Beverly Hills 90210” Tori Spelling i još nekoliko partnera, a koja proizvodi kozmetičke proizvode.

Ian se prije godinu dana razveo od Erin Ludwig i to nakon devet godina braka, nakon što nisu uspjeli prebroditi probleme koji su ih snašli.

“Teškog srca vam govorim da se Erin i ja razvodimo. S našim prenatrpanim rasporedom koji ne može biti ispunjeniji poslom i tokom nekoliko posljednjih godina stvari više ne funkcioniraju. Ona je jedna od najnevjerojatnijih žena koje sam upoznao i najbolja mama našoj djeci. Saznao sam da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo se nastaviti slagati, štititi, odgajati naše kćeri i biti primjer roditelji koji uspješno surađuju. Molimo da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše djevojke”, napisao je bio Ian na profilu na Instagramu.

PROČITAJTE  Svi su mislili da je sama, a sada je sve zabilježeno: Evo sa kim Ceca uživa na odmoru!

U braku su bili od 2010. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri Miju Lorenu i Pennu Mae Ziering. Prije Erin, Ian je bio u braku s Nikki Ziering od 1997. do 2002. godine, koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

Autor: D. K.

Znate li zašto su Storyji nekih ljudi na Instagramu drugačije boje?

Pogledajte pet najstarijih mobilnih telefona na svijetu