in

Prva fotografija Loše bez kape: Nije nam trebala Noć vještica

Frontmen Plavog orkestra od početka karijere duge 35 godina uvijek na glavi ima neko pokrivalo, koje gotovo nikad ne skida u javnost

Frontmen Plavog orkestra od početka karijere duge 35 godina uvijek na glavi ima neko pokrivalo, koje gotovo nikad ne skida u javnosti. Rijetki su ga vidjeli bez kape, a svojim fanovima na Instagramu je odlučio pokazati upravo takvo, doduše jako davno,  izdanje.

O razlozima zašto Saša Lošić Loša nosi kapu pričale su se razne priče. On je jednom prilikom objasnio da mu kapa daje sigurnost na sceni, ali I da baš zbog kape bolje pjeva.

Sredinom 80-ih godina u vrijeme kad je Plavi orkestar žalio i palio bivšom državom pokrenuo je novi trend zahvaljujući kojem su dobro zaradili brojni prodavači kapa u Sarajevu, ali i u ostatku Jugoslavije.

Harizmatični frontmen, koji je inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, objavio je fotografiju izvučenu iz nekog starog albuma na kojoj je u mlađim danima pored koju je opisao: ‘Doček Nove godine u bivšoj Jugoslaviji. Nije nam trebala Noć vještica.

Autor: E. S.

Podijelite ih sa najboljim prijateljem: Svakodnevne namirnice koje mogu jesti i psi

Dobro poznati takmičar “Zvezda Granda” pokušao da se ubije!