in

PRVI PROBLEMI? Dari dečko zabranio da se čuje sa bivšim mužem?!

Dara Bubamara i njen dečko Toni žestoko su se posvađali zbog njenog bivšeg muža Milana Kesića. Kako pišu srbijanski mediji , iako je od starta znao da su Dara i Milan ostali u super odnosima, prvenstveno zbog sina Koste, sada sve više zamjera pjevačici prisnost sa Kesićem.

– Dara i Milan su prijatelji i to niko ne može da poljulja. Idu na ručak bar jednom mjesečno, nekad čak i putuju zajedno, a kad razgovaraju telefonom, zvuče kao da se nisu ni razvodili – rekao je izvor i dodao:

– E sad, Toni je u početku prihvatio taj njihov odnos, ali kako se sve više zaljubljuje u Daru, postaje sve ljubomorniji. Nedavno joj je čak prebacio da smanji malo doživljaj s bivšim! Koliko sam shvatila Milan je zvao Daru da joj ispriča nešto što mu se desilo u toku dana, a cijelom razgovoru prisustvovao je i pjevačicin dečko, jer ona od njega baš ništa ne krije. Ipak, to mu nije dovoljno, pa je napravio ljubomornu scenu. Kao razumije je kad je Kosta u pitanju i ne smeta mu ako je Milan zove zbog sina, ali joj je naglasio da mu smeta što se čuju i oko drugih stvari. E tada je Dara baš izgorjela i rekla mu da od početka zna u kakvom odnosu je sa Milanom, da se njih dvoje ne gledaju na emotivan način i da su izuzetni prijatelji zbog čega je ponosna. Rekla mu je da nema razloga za ljubomoru i da od nje ne može da traži da ona postane zvanična prema bivšem mužu. Čak je htjela i da upozna Milana i Tonija, ali se nakon svađe predomislila i smatra da još uvek nije vrijeme na to. Baš je bila ljuta. On je kasnije pokušao da se izvini i pravdao se da je nešto bio nervozan, ali mu je Dara skrenula pažnju da mora da pazi kako se izražava i ponaša. – zaključuje izvor blizak pjevačici.

PROČITAJTE  “SVE SAM OD NULE STVORILA” Pogledajte u kakvom luksuzu uživa Dara Bubamara!

Kako će se situacija dalje odvijati ostaje nam da vidimo.

(Express/alo)

DA PRSTE POLIŽEŠ: Napravite finu tortu od palačinki i kesten-pirea

Riječi Hanke Paldum upućene Mustafi Nadareviću dugo će odzvanjati Balkanom