in

PUKLA TIKVA: Emina u svađi sa Milicom Todorović!

Nekada bile prijateljice

Nekadašnje drugarice i koleginice Emina Jahović i Milica Todorović sada nisu u dobrim odosima iako su prije tri godine snimile mega hit “Limunada” i na sva usta hvalile jedna drugu.

“Njih dvije su bile super, ali su sada prestale da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan”, priča izvor za SVET i dodaje da Emini nije prvi put da prekine komunikaciju sa nekim sa kim je do juče bila super.

“Pa, pogledajte primjer Jelene Karleuše. Njih dvije su se baš gotivile, javno podržavale, bodrile, planirale su čak i duet, a onda je Emina pjesmu snimila sa Natašom. Naravno, Jelena je prekinula komunikaciju i otpratila je na Instagramu. A najzanimljivije je to što je Emina prošle sedmice izjavila da je Jelena jedina osoba sa domaće estrade koju ne zna, i koju nije upoznala. To nema veze sa istinom. Ajd što su se međusobno javno hvalile, nego su prije dvije godine na dodeli nagrada sjedile u istom separeu, ćaskale i kačile zajedničke fotografije.”

(Express/svet-skandal)

Autor: A. P.

JEDVA KRAJ S KRAJEM SASTAVLJA: Baki Prasetu propao posao!

Beba rođena sa sijedom kosom: “2020. je toliko stresna da se i bebe rađaju sijede”