in

Rada Manojlović oplela po svojim kolegicama: Pola njih nastupa u gaćicama

“Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči.”

Rada Manojlović se nedavno našla na meti podjeljenih komentara, te je sada riješila da odgovori na njih. Naime, njoj su nedavno u emisiji uživo “sjevnule” gaćice, a sada je progovorila o tome.

– To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim dijelom – istakla je pjevačica.

– Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svjetske zvijezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam.

– Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči istjerati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lijepe su i zgodne – dodala je Rada, prenosi Express

Autor: K. B.

Video koji je zgrozio Balkan: Maltretirala osobu s Daunovim sindromom

Pet svađa kroz koje mora proći svaki par, čak i oni najsretniji