in

RASTA NAPAO ANU NIKOLIĆ: Ti si majka, ne smiješ da zatvaraš kafane

Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike

Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je vidio i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove kćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje.

– Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao prije nekoliko godina. Bilo joj je lijepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gdje je bila i šta je radila – otkriva izvor za Star.

– Naravno, čim je vidio Anu u medijima, Rasta ju je pozvao i bijesan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima kćerku, te da ne smije sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji – priča izvor blizak reperu i dodaje:
– Ana se prvo pravdala da je zasjela sa drugaricama, te da je izgubila pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak pretjeruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio – piše“Star”.

Autor: A. P.

Cijeli razred u karantinu nakon što je jedan učenik pozitivan na koronavirus

Pronađeno tijelo Vedrane Damjanović za kojom se u BiH tragalo od novembra