in

Rumun se namjerno zarazio koronom. Razlog je nenormalan

Predsjednik rumunskog Crvenog križa Viorel Catarama pod istragom je jer se namjerno izložio riziku zaraze koronavirusom kako bi dokazao besmisao mjera koje su uvedene u zemlji.

 

Catarama je zagrlio muškarca koji je imao covid-19 u gradu Barbulesti

 

Catarama je zagrlio muškarca koji je imao covid-19 u gradu Barbulesti, kršeći pravilo o kontroli širenja epidemije, objavio je ured državnog odvjetnika. Taj 65-godišnjak pokušao je dokazati da su mjere socijalnog distanciranja nepotrebne i da samo uzrokuju štetu ekonomiji.

 

“Duboko sam uvjeren da mi se ništa neće dogoditi”

 

“Duboko sam uvjeren da mi se ništa neće dogoditi” rekao je Catarama na Facebooku. Napisao je da je želio dokazati da “je golema pogreška bila dovesti Rumuniju do bankrota i ukinuti naša temeljna prava i slobode”.

“Prije ili kasnije, oni koji su krivi morat će odgovarati za to”, rekao je. Rumunski Crveni križ, ali i supruga tog poslovnog čovjeka koja je liječnica kritizirali su njegov potez. Nije poznato je li se Catarama i zarazio.

 

U Rumunjskoj je od covida-19 umrlo 926 ljudi

 

U Rumuniji je od covida-19 umrlo 926 ljudi, a zaraženo je nešto više od 15.000. Ta zemlja ima oko 18 miliona stanovnika.

Autor: D. K.

Rakovi i Vage čitaju tuđe misli, a Ribe imaju proročke snove

SRBIJA SE OTVARA, ALI… Kon upozorio narod: U ovim dijelovima Srbije situacija nije dobra