in

Šako Polumenta ponovo u središtu skandala: Insistirao je da dođem kod njega, nudio se*s sa diskrecijom

Moje najveće oružje u karijeri su žene, zato što one razumiju to kako im se obraćaš, rekao je

Moje najveće oružje u karijeri su žene, zato što one razumiju to kako im se obraćaš, rekao je, između ostalog, u nedavnom razgovoru za „Dnevni avaz“ popularni pjevač Šako Polumenta.

Veliki pakao

-Mi muškarci smo malo okrutni, nismo svi isti. Najbolji prijatelji su mi bile žene, s druge strane žene su mi napravile veliki pakao u životu.

Vjerovatno je aludirao na brojne skandale u okviru kojih je mladim i lijepim ženama slao zavodljive poruke te ih, nudeći im dio svojih seksualnih usluga, imao namjeru uvresti u čarobni svijet glamura. Mina Vrbaški, maloljetna učesnica „Zadruge“ i Aleksandra Vasiljević su samo neke od njih, a na udaru ovog „mačo mena“, po pisanju jednog srbijanskog medija, našla se i jedna „anonmna djevojka“.

Otkrivamo da je ta njegova „žrtva“ bila kontrverzna ljepotica Jasmina Omić (21) model iz Banja Luke a koja već neko vrijme živi u Beču. Ona nam je proslijedila dio njegovih poruka.

-Prošle godine, jedan srbijanski medij, ne pominjući moje ime, plasirao je dio vatrene prepiske koju sam, krajem 2018. godine, imala sa Šakom Polumentom. Nisu imali moju dozvolu za to. Na taj način su vršili pritisak da ja preko Šake Polumente uđem u rialiti projekat „Zadruga“. Da li je to bila njihova zajednička igra ili nije ne mogu znati. Moj „odnos“ sa Šakom Polumentom krenuo je bezazlenom razmjenom SMS poruka a završio „vrućom“ prepiskom u okviru koje smo tražili jedno od drugog fotke na kojima smo „ko od majke rođeni“. Nije odmah pristao pravdajući se da je on javna ličnost, da ga stalno ima u novinama.

PROČITAJTE  ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Pogledajte koji je skriveni talenat Lepe Brene

Međutim, popustio je. Insistirao je da dođem kod njega, nudio seks sa diskrecijom. Govorio je kako je on velika zvijezda i da bi bilo dobro da budem sa njim, da ću uz njega i ja brže ući u svijet glamura. „Daću ti ja moj k…c i p..i mi ga i liži mi ga, da te udaram po licu, da ti s..šavam po licu. Da te j…m u p…u, g….u, svuda da te j…m“, dio je njegovih poruka koje mi je upućivao. „Možemo na video da se gledamo i da ti dam k…..u moju“ – kaže Jasmna Osmić.

I šta je dalje bilo?

-Iskreno, pristala sam. Ali sve je bilo na sajber seks i tu ostalo. Slala sam mu fotografije, snimke… Govorio je kako je gledajući ih doživljavao vrhunce neslućnih razmjera. Istina, Šako nije jedina javna ličnost koja je otvoreno od mene tražila seksualne usluge. Uskoro prezentiram i to šta su mi sve slale i od mene tražile njegove druge kolege iz javnog života. Zasigurno, Balkan će se tresti.

(Express/Krtica.net)

Autor: E. S.

10 GODINA NISU MOGLI DA IMAJU DJECE Svetac je uslišio njihovu molitvu, žena je rodila, ali to nije jedino čudo koje se desilo

Znak Sudnjeg dana ili nekih boljih dana? Na svijet došlo kiklop tele