in

Sandra Afrika dobila ulogu u pozorišnoj predstavi

Srbijanska turbo-folk zvijezda Sandra Prodanović (32), poznatija kao Sandra Afrika, u tom se muzičkom miljeu svojedobno probila kao plesačica Mileta Kitića

Srbijanska turbo-folk zvijezda Sandra Prodanović (32), poznatija kao Sandra Afrika, u tom se muzičkom miljeu svojedobno probila kao plesačica Mileta Kitića, a zatim i izgradila uspješnu samostalnu muzičku karijeru. Pjeva već više od 10 godina, ali Afrika neće stati na tome.

Kako prenose srbijanski mediji, Sandra uskoro postaje i glumica. Prvi angažman ponuđen joj je, ni manje ni više, na pozorišnim daskama beogradskog pozorišta Akademija 28.

Ova neobična saradnja iznenadila je i simpatizere pjevačice, a u predstavi pozorišne kuće koja repertoar uglavnom temelji na komedijama sarađivat će s glumcima Draganom Marinkovićem i Radetom Ćosićem te YouTubericom Vanjom Veljić.

Predstava naslova ‘Ko ti trese trešnjice’ premijerno će biti izvedena 2. jula, a temelji se na filmu ‘Njuškala’ iz 70-ih, u kojem se popularan glumac i jednako popularan pisac bore za naklonost iste žene.

Autor: Krtice.net

Nakon što se uspješno oporavio od virusa korona amerikancu stigao račun od 1,1 milion dolara za troškove liječenja

Noć prije samoubistva doktorica se srela sa ovom osobom