in

Sara iz Niša je srušila Twitter ovom slikom, a onda je detaljno objasnila kako je smršala 29 kilograma

Sara Marjanović iz Niša je 15. januara počela sa transformacijom tijela. Ovih dana konačne rezultate okačila je na Tviter i internet je eksplodirao.

Sara Marjanović iz Niša je 15. januara počela sa transformacijom tijela. Ovih dana konačne rezultate okačila je na Tviter i internet je eksplodirao.

Jedno pitanje svi su joj postavili – kako je uspjela da skine 29 kilograma, a sa nama je podelila tajnu svog uspjeha.

– Imam 22 godine i cijeli zivot se mučim sa kilogramima. Od malena sam bila bucka. Hranila sam se prilično nezdravo i bila ljubitelj brze i masne hrane, grickalica i slatkiša. Slobodno mogu da kažem da sam bila zavisna od hrane – kaže Sara za Žena.rs.

Mnogo puta je pokušavala da dođe do cilja dijetama i treninzima, ali nije joj polazilo za rukom.

– Sve bi se uvijek završilo sa suzama ispred ogledala i naravno, tješila sam se hranom. Potom bih nalazila razne izgovore za svoj neuspjeh, a ti izgovori nikad nisu imali smisla. Nikada se nisam mjerila, a kada bih morala da stanem na vagu, to bih radila krišom. Stidjela sam se svojih kilograma – kaže nam.

A onda je, početkom ove godine, stala na vagu koja joj je pokazala da ima 94 kilograma. Tada je, kaže, shvatila da mora ozbiljno nešto da preduzme.

Sa novim režimom počela je 15 januara, a izgledao je ovako:

– Korigovala sam ishranu tako što sam izbacila grickalice, slatkiše, sokove, brzu i masnu hranu, tijesto. Takođe sam počela da intenzivnije treniram, pet puta sedmično. Početak je bio užasno težak – zamislite da odjednom sa dnevnog unosa od 5.000 kalorija padnete na 1.500 – kaže Sara.

A rezultati su bili vrlo brzo vidljivi.

PROČITAJTE  Bolna poruka supruge čiji je muž preminuo od COVID-a odjekuje Balkanom: Sedam dana kako nisi tu

– Posle mjesec dana smršala sam nekih 10 kilograma. Posle tri mjeseca imala sam 20 kilograma manje. A posle 5 mjeseci stala sam na vagu i ugledala brojku od 65 kilograma. To znači da sam smršala 29 kilograma i osjećaj je fantastičan – kaže nam Sara.

Slika, doduše, pokazuje samo onaj lijepi dio. A bilo je i suza i sumnje u sebe.

– Bilo je jako teško. Mnogo puta sam htela da odustanem, čime bih odbacila sav trud. A onda pogledam neke svoje stare slike i umjesto da odustanem, dobijem želju da zagrizem još jače – kaže Sara.

– Sada konačno imam smgelosti da ponosno objavim slike sa početka i kraja svoje borbe sa kilogramima. Mogu da kažem da sam jako ponosna na sebe. Na Tviteru sam dobila čak 150.000 lajkova i mnogo lijepih poruka. Jako je lijepo da čujete da ste nekom inspiracija, a moja inspiracija i najveća podrška bili su moja porodica i moj trener Tamara koja je sve vrijeme bila uz mene i podsticala me da ne odustajem. Tu su, naravno, bili i moji prijatelji, a sada su tu i desetine hiljada ljudi širom svijeta koji mi šalju poruke podrške. Za sve koji imaju sličan problem imam poruku da je vrijeme da sebi kažu da oni to mogu. Da ne nalaze izgovore, već neka nađu najbližu teretanu i trk po svoj uspeh i sreću. Ne odustajte kad postane teško – zahvalićete se sebi kroz par mjeseci kada pred ogledalom zaplačete, ali od sreće – poručuje Sara.

Autor: Krtice.net

Ne dozvolite da vas anksioznost i stres drže budnima čitavu noć!

SADA JE KRAJ Marija Šerifović uzela pasoš i poručila: Doviđenja i prijatno!