in

Saša Kovačević: Nije to samo njeno, to je i moje dijete!

Pop pjevač Saša Kovačević aktivni je učesnik javnog života Srbije, a uprkos tome što je dugi niz godina u skladnoj vezi, on na gradska dešavanja uglavnom ide sam.

Ovoga puta na jednoj modnoj reviji ipak se pojavio sa svojom partnerkom, pa otkrio kako se osjeća i kako ona izdržava teret njegove slave.

– Zorana se navikla na pravila mog javnog posla i svega što on nosi sa sobom jer kada smo se mi upoznali ja sam se ovim poslom bavio 12-13 godina. Teško je u današnje vrijeme naći osobu koja može da prati moj posao i zakone šou-biznisa, ali ona sve to umije i može – rekao je pop pjevač i dodao:

– Prvi put smo izašli zajedno na jedan javni skup i osjećaj je i čudan i lijep. Zorana je neko ko ne voli eksponiranje i ne uživa u tome, ali nekada se moraju ispoštovati zajednički prijatelji. Zato smo večeras kod Cvije na reviju došli zajedno – objasnio je Saša.

Nije tajna da Sašina djevojka ima kćerku iz prvog braka, a pjevač je naglasio da je djevojčicu prihvatio kao da je njegova i da se ne osjeća kao očuh već kao otac.

– Nije to samo njeno dijete, to je i moje dijete. Uloga oca je fenomenalna i osjećaj je divan. Svi mi živimo za nove generacije koje će naslijediti naše gene i živeti kada nas ne bude. Uskoro će valjda doći na svijet i naše dijete, a biće i svadbe – zadovoljno je najavio pjevač.

Saša Kovačević je nedavno u Beogradu ugostio i grčku zvijezdu Konstantinosa Argirosa, a najavio je i saradnju sa njim.

PROČITAJTE  Novi uspjeh Uraganki: Morali se oglasiti organizatori Evrovizije

– Konstantinos je super momak i u kontaktu smo godinu i nešto dana. Zbog cijele ove situacije nismo sarađivali, ali planiramo i hoćemo da napravimo nešto lijepo – tajanstven je bio Kovačević.

Kako dugo nije nastupao i pošto uskoro kreću nastupi, Saša je duhovito prokomentarisao šta će da radi ukoliko zaboravi stihove nekih svojih hitova.

– Ne plašim se toga jer i kada ne mogu da se sjetim teksta ja pustim publiku i oni mi pokažu kako se pjeva – zaključio je Saša Kovačević.

Autor: Krtice.net

Andrijana Tomić se pokajala: “Život mi je ugrožen, tražit ću policijsku zaštitu”

“Bijelo je za normalne žene. Ja oduvijek imam muški mozak!” Jovana Jeremić pokazala vjenčanicu!