in

SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU O ĐORĐU DAVIDU: Uveo je i nova pravila u Zvezdama Granda!

Saša Popović je otkrio da li će Đorđe David učestvovati u snimanju emisije s obzirom na to da je povrijedio nogu

Saša Popović je otkrio da li će Đorđe David učestvovati u snimanju emisije s obzirom na to da je povrijedio nogu.

“Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvijek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promjeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sjedi satima” otkrio je izvor za “Svet”, a prenose mediji.

“Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da tpre, te svi moraju da daju sve od sebe”, dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.

“Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom posle svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.”, kaže izvor za Svet, a prenose mediji.

Autor: Krtice.net

ŠTA NAKON KORONE? Ministar objavio ko može ući i izaći u Hrvatsku

Milutinović iznio zastrašujuće teze: Šta je NATO uradio Srbiji?