in

Sedmični horoskop: Kod Lavova komplikovana ljubavna situacija, a kod Rakova poslovni nesporazumi

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju za period od 8.6. do 14.6.2020. godine.

OVAN
Vas očekuje nešto lošija organizacija poslovnih aktivnosti, pa su mogući manji problemi na ovom planu. Ljubavna situacija je u kraćem zatišju jer se ne osjećate spremnim za vezu. Povedite računa o svom zdravlju generalno jer vam ovaj period nije baš sjajan. Podložni ste problemima, organizam vam je osetljiv.

BIK
Na poslovnom planu nećete imati veće promjene ili probleme tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete više od jednog novog poznanstva. Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi koji mogu biti vezani za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma. Također, vodite računa i ako ste imali nekada srčane smetnje.

BLIZANCI
Skloni ste donošenju pogrešnih odluka na polju finansija, pa se čuvajte gubitaka na ovom planu. Na polju ljubavi vas ne očekuju velike promene tokom ovog perioda. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da budete naročito oprezni i da posebno vodite računa o mogućim tegobama vezanim za urogenitalni trakt.

RAK
Mogući su manji nesporazumi sa poslovnim partnerom ili saradnicima. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete veoma lijepa i prijatna dešavanja sa aktuelnim partnerom. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme… Puni ste pozitivne energije i elana, aktivnost vam prija i dobro ste raspoloženi. Nemate veće brige.

LAV
Nije povoljan period za kraća putovanja niti za bavljenje trgovinom ili komunikacijom. Ljubavna situacija je komplikovana, pogotovo ako ste bili neiskreni prema partneru. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za osetljivo grlo i sinuse. Skloni ste manjim upalama ili prehladi. Potrudite se da povećate unos vitamina.

PROČITAJTE  Vukovi u jagnjećoj koži: Ova 4 znaka su najveći licemjeri i lažovi!

DJEVICA
Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da vas čeka više komplikacija nego što ste mislili da hoće. Na polju ljubavi imate stanje zbunjenosti, lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega vam je osetljiv probavni trakt i organi za varenje generalno. Najvažnije je da vodite računa o ishrani.

VAGA
Oscilacije na polju finansija vam dolaze, ali sami ste donekle odgovorni za to. Kada je u pitanju ljubav ne biste trebali da imate probleme, partner je uvjek tu za vas. Na polju zdravlja su moguće manje hormonalne smetnje ali ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe. Generalno se dobro osjećate i imate puno pozitivne energije u sebi.

ŠKORPIJA
Prolazi vas naporna faza u kojoj ste bili, pa sada konačno imate malo vremena za predah. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija, pogotovo ako vam se dopada Bik. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate veće probleme. Moguće je da vas još uvjek prate neke hronične tegobe ali i to ćete uskoro uspjeti da rješite. Pred vama je dobar period.

STRIJELAC
Mogući su nesporazumi sa nadređenima, prije svega oko neke isplate ili oko novca generalno. Kada je u pitanju ljubav osjećate neku tjeskobu kada razmišljate o voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa kičmom, zubima, kožom ili kosom… Osjetljivi ste i podložni brojnim tegobama.

JARAC
Očekuje vas nešto pasivnija faza na poslovnom planu, nije momenat za nove projekte. Na polju ljubavi su moguće manje komplikacije ako ste u vezi, ukoliko ste slobodni slijedi poznanstvo sa Rakom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za glavobolju, vrtoglavicu i malaksalost. Potrudite se da se ne naprežete.

PROČITAJTE  Vjeruje se da ova 3 horoskopska znaka imaju najviše sreće u životu: Da li ste među njima?

VODOLIJA
Nećete imati previše obaveza. Očekuje vas sasvim dovoljno vremena da se posvetite razvoju svojih ideja. Ljubavna situacija je interesantna jer pokušavate da osvojite jednu neobičnu osobu. Povedite računa o mogućim problemima sa cirkulacijom, kao i o osjetljivim stopalima. Pored toga, mogući su manji problemi sa nesanicom.

RIBE
Ne slušate ničija naređenja i radite po svom. Najviše vam prijaju poslovi sa fleksibilnim radnim vremenom. Ljubavna situacija se ne mjenja jer vama prija da budete slobodni- uživate u tome. Povedite računa o manjim problemima koji vas mogu zadesiti na polju zdravlja. Prije svega izbegavajte masnu hranu, šećere, alkohol.

Autor: Dado K.

Stravična nesreća: U smrt zajedno otišla dva rođena brata

Ovo je najbolja serija svih vremena